UZ LEGENDARNI GLAS: Vozite se s Rogerom Federerom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UZ LEGENDARNI GLAS: Vozite se s Rogerom Federerom

Autor Igor Martić

Roger Federer je osvojio mnoge titule, a sad bi mogao osvojiti vaše uši i vaše srce

 Waze (3).jpg Izvor: Google Play Store

Rogerov glas čut ćete pri korištenju aplikacije za navigaciju Waze. Glasovna navigacija dostupna je na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku. Tko zna, možda nešto od te poznate švicarske točnosti pređe i na vas te na vrijeme dođete na odredište svaki put kad negdje krenete.

Vi ćete u vožnji preuzeti volan, a Roger će upravljati uputama i birati najbolju rutu. Dok budete navigirali on će upozoravati na opasnosti ispred vas. Pogriješite li na nekom skretanju on će vas informirati s glasovnim uputama poput: "Okreni se polukružno. Hej, čak i prvaci mogu zabrljati."

 Roger Federer Waze.jpg Izvor: Google

Ukoliko nailazite na veliku prometu gužvu Roger će to najaviti prijedlogom da se zaustavite i odaberete novu rutu. Bit će tu i šaljivih uputa poput prijedloga za obući novu košulju.

Iskustvo Rogera Federera bit će povezano s vozilom i raspoloženjem. Ažurirajte svoje raspoloženje na Victorious kako biste prihvatili životni stil šampiona i odaberite između automobila inspiriranih njegovom ljubavlju prema Mercedesovim modelima: Rogerov stilski SUV G-klase ili elegantni kabriolet Maybach S-klase.

Ovo je iskustvo dostupno globalno s glasovnom navigacijom na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku. Provjerite imate li najnoviju verziju Wazea i idite na lijevi izbornik svoje aplikacije kako biste potražili banner Rogera Federera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI