JOŠ IMERZIVNIJE KARTE: Google Maps i umjetna inteligencija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

JOŠ IMERZIVNIJE KARTE: Google Maps i umjetna inteligencija

Autor Davor Dakić

Ovo su novi načini na koje umjetna inteligencija čini Karte sveobuhvatnijima

 Google Maps ROUTE_PREVIEW_DEMO_STILL.jpg Izvor: Google

Immersive View za rute dolazi na Google Karte. Od razumijevanja susjedstva na prvi pogled do doživljaja mjesta gotovo kao da ste stvarno tamo Google Maps ponovno osmišljava način na koji se ljudi kreću i istražuju.

S napretkom u umjetnoj inteligenciji Google uvodi potpuno novi način razumijevanja vaše rute prije nego što krenete. Osim toga, programeri sada mogu iskoristiti čaroliju impresivnih iskustava koje nudi Google Maps.

Pregledajte svoje putovanje uz Immersive View za rute

Sada uz Immersive View za rute možete vizualizirati svaki segment rute prije nego krenete — bilo da se vozite automobilom, hodate ili vozite bicikl. Immersive View koristi računalni vid i umjetnu inteligenciju kako bi spojio milijarde Street Viewa i slika iz zraka kako bi stvorio bogat, digitalni model svijeta.

S ovom tehnologijom možete vidjeti sve informacije koje su vam potrebne o vašoj ruti odjednom. Kada dobijete upute, vidjet ćete višedimenzionalno iskustvo koje vam omogućuje pregled biciklističkih staza, nogostupa, raskrižja i parkinga tijekom vašeg putovanja.

Pomoću vremenskog klizača vidjet ćete informacije o kvaliteti zraka i kako ruta izgleda s promjenama vremena tijekom dana tako da možete biti spremni na promjene s jaknom ili kremom za sunčanje. I bez obzira koji način rada odaberete, AI i povijesni trendovi vožnje simuliraju koliko bi automobila moglo biti na cesti u određenom trenutku — jer ruta tijekom mirnog poslijepodneva može izgledati vrlo drugačije tijekom špice.

Google će početi uvoditi Immersive View za rute u narednim mjesecima u Amsterdamu, Berlinu, Dublinu, Firenci, Las Vegasu, Londonu, Los Angelesu, New Yorku, Miamiju, Parizu, Seattleu, San Franciscu, San Joseu, Tokiju i Veneciji.

Novi načini za razvojne programere

 Google Earth imerzivni pogled.jpg Izvor: Google

S novim API-jem za pogled iz zraka, koji je dostupan u pretpregledu, programeri mogu jednostavno integrirati 3D videozapis točke interesa iz ptičje perspektive u svoje aplikacije, nudeći ljudima više vizualnih informacija o mjestu.

API za pogled iz zraka iznajmljivačima pomaže da vizualiziraju nekretninu i okolno područje kako bi mogli virtualno istraživati susjedstvo i donositi informiranije odluke o tome gdje će kupci živjeti.

 Google Earth imerzivni pogled (2).jpg Izvor: Google

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI