IMERZIVNI PRIKAZ: Uskoro stiže na Google Maps | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IMERZIVNI PRIKAZ: Uskoro stiže na Google Maps

Autor Krunoslav Ćosić

Uz Immersive view moći ćete ući u restorane, detaljnije provjeriti prometne gužve prije početka putovanja

 Google Maps Immersive view.jpg Izvor: Google

Na Google I/O su najavljena najnovija poboljšanja koja kroz umjetnu inteligenciju transformiraju Google Karte (Maps) u pomoći pri istraživanju s potpuno novim impresivnim pogledom na svijet. Moći ćete pronaći najučinkovitiju rutu i koristiti čaroliju Live Viewa u vašim omiljenim aplikacijama trećih strana.

Google Karte praktična su svakodnevna pomoć za više od milijardu ljudi dok koriste navigaciju i istražuju različita područja našeg planeta. Google je tijekom proteklih nekoliko godina povećao ulaganja u umjetnu inteligenciju kako bi korisnicima omogućio najkorisnije informacije o stvarnom svijetu, uključujući radno vrijeme od kada je neka tvrtka otvorena i kolika je gužva u autobusu s kojim se planirate voziti.

Imerzivnija, intuitivna karta

Google Karte su prvi put pokrenute kako bi pomogle ljudima u navigaciji do svojih odredišta. Od tada je aplikacija evoluirala i postala mnogo više - zgodan je suputnik kada trebate pronaći savršeni restoran ili dobiti informacije o lokalnoj tvrtki.

Zahvaljujući napretku računalne vizije i umjetne inteligencije, koji omogućuju spajanje milijardi Street Viewa i zračnih slika kako bi stvorili digitalni model svijeta, Google predstavlja potpuno novi način istraživanja s Kartama.

S novim zadivljujućim pogledom moći ćete iskusiti kakav je određeni kvart, orijentir, restoran ili popularno mjesto. Osjećat ćete se kao da ste tu bili prije nego i što kročite unutra. Dakle, putujete li negdje ili otkrivate skrivene lokalne dragulje, Immersive view pomoći će vam da imate sve bitne informacije kako biste donijeli dobre odluke prije nego što krenete.

 Google Maps Immersive view (5).jpg Izvor: Google

Planirate li putovanje u London i želite pronaći najbolje znamenitosti za vidjeti i mjesta za jelo uz brzu pretragu možete se virtualno vinuti iznad Westminstera kako biste izbliza vidjeli susjedstvo i zadivljujuću arhitekturu mjesta poput Big Bena.

Uz korisne informacije Google Karti na slojevima možete koristiti vremenski klizač i provjeriti kako to područje izgleda u različito doba dana i u različitim vremenskim uvjetima te vidite gdje su prometna mjesta.

Tražite mjesto za ručak?

Klizite do razine ulice te istražite obližnje restorane i provjerite korisne informacije kao što su gužva uživo i promet u blizini. Možete čak i pogledati unutar restorana kako biste brzo osjetili ugođaj mjesta prije nego što rezervirate svoju rezervaciju.

 Google Maps Immersive view (1).jpg Izvor: Google

Najbolji dio? Imerzivni prikaz funkcionirat će na gotovo svim telefonima i uređajima. Počinje se primjenjivati u Los Angelesu, Londonu, New Yorku, San Franciscu i Tokiju kasnije ove godine, a uskoro dolazi i u drugim gradova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI