ROLLS-ROYCE SPECTRE Kompanijin prvi električni model | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ROLLS-ROYCE SPECTRE Kompanijin prvi električni model

Autor Krunoslav Ćosić

Proizvođač luksuznih automobila Rolls-Royce predstavlja svoj prvi model s električnim pogonom

 Rolls-Royce Spectre (1) Izvor: Rolls-Royce / Ferrari / Profimedia

Za sada je Rolls-Royce Spectre u testnoj fazi te se očekuje cestovna verzija koja će također koristiti potpuno električni pogon. Pojavile su se i prve fotografije novog modela.

Osim svjetski poznatog amblema Spirit of Ecstasy na poklopcu motora, slike britanske kompanije prikazuju automobil prekriven pisanim izrazima uključujući "Kad ne postoji, dizajnirajte ga" i "Savršeno bešumno i čisto".

S modelom Spectre britanski proizvođač najavljuje novu strategiju koja podrazumijeva samo električne automobile nakon 2030. godine. Prvi potpuno elektrificirani model očekuje se u 2023. godini, a prema dostupnim informacijama koristit će svoju platformu za proizvodnju.

Coupe s dvoja vrata donosi prepoznatljiv dizajnerski potpis specifičan za Rolls-Royce tako da ćemo uživati u proporcijama izduženog prednjeg dijela, a prije početka proizvodnje Spectre će se testirati na 2,5 milijuna kilometara prometnica širom svijeta.

Rolls-Royce Motor Cars Announces First Fully Electric Car
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI