COOL GADGET: Boca za tekućinu s Bluetooth zvučnikom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

COOL GADGET: Boca za tekućinu s Bluetooth zvučnikom

Autor Igor Martić

Ovo je koristan dva-u-jedan proizvod - netko se sjetio dobre ideje

 Insulated Flask (1).jpg Izvor: Kickstarter

Vrlo često u prirodu nosimo bocu za tekućinu, ali i zvučnik za zabavu. Zašto ne imati sve u jednom kućištu? Dodat ćete ritmove svom napitku za vrhunsko iskustvo na otvorenom. Ovo je vjerojatno najbolja vanjska boca za kampiranje, planinarenje, pecanje itd.

Insulated Flask inovirao je način na koji uživamo u piću dok slušamo glazbu na otvorenom. Prije finalnog proizvoda trebalo je riješiti nekoliko uobičajenih problema s tradicionalnim bocama i zvučnicima.

Dvostruka stjenka te vakuumski zatvorena izolacija jamči da će sadržaj vašeg pića imati savršenu temperaturu. Nema više viskija koji se zagrijava na suncu dok vi uživate na otvorenom. Ova boca održava napitke toplima 5 sati, a hladnima 10 sati.

 Insulated Flask (1).gif Izvor: Kickstarter

Na dnu boce nalazi se potpuno integriran Bluetooth zvučnik otporan na vremenske uvjete. Razvijen je u suradnji sa Speaqua. Ima ugrađene zvučne kanale koji pružaju odličan zvuk, čak i kada se boca postavi na ravnu površinu. Bluetooth je verzije 5.0.

Također ima dvostruko uparivanje zvučnika, što vam omogućuje sinkronizaciju dva zvučnika zajedno iz istog izvora zvuka kako biste dobili stereo zvuk. Svaki zvučnik pruža do pet sati reprodukcije.

 Insulated Flask (4).jpg Izvor: Kickstarter

Razvijen je i patentirani nepropusni i višenamjenski čep za piće. Uobičajene boce je teško napuniti (neke čak dolaze s lijevkom!), ali ne i ovu. Ima tradicionalni grlić za piće te ima mogućnost potpunog uklanjanja gornjeg poklopca za jednostavno punjenje i čišćenje.

Izrađena od vrhunskog nehrđajućeg čelika 304 (18/8) izolirana boca može izdržati vremenske uvjete i habanje bez hrđanja i ne zadržava okuse ni mirise. Podržava IP65 otpornost na prašinu i vodu.

Kompaktna je, prijenosna i stane u ruku. Masa boce s ugrađenim zvučnikom je 292 grama, omogućuje ulijevanje do 0,23 litre, a visoka je oko 23 centimetra. Maksimalna snaga zvučnika je 5 W, a baterija se puni preko USB-C kabela.

 Insulated Flask (2).jpg Izvor: Kickstarter

 Insulated Flask (3).jpg Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI