UŽIVAJTE U DOBROM VINU S proizvodom koji vam baš treba | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UŽIVAJTE U DOBROM VINU S proizvodom koji vam baš treba

Autor Dijana Kaćanski

Lijepa večer baš primamljuje i godi joj ispijanje finog vina bez natezanja oko otvaranja boce, imamo ideju

 Otvarač za boce 1 Izvor: Aliexpress

Rana jesen ima svoje čari, lišće je u spektru boja od žute do tamno crvene, a ugođaj spektakularnog zalaska sunca zahtijeva zaokruživanje ispijanjem čaše spektakularnog vina.

Jedan od najstarijih poljoprivrednih proizvoda, vino, smatra se jednim od najvažnijih sastojaka mediteranske kuhinje čija proizvodnja potječe još iz doba drevnih grčkih doseljenika i njihove proizvodnje na otocima južne Dalmacije.

 Otvarač za boce 2 Izvor: Aliexpress

Ispijanje kvalitetnog vina danas predstavlja poseban ritual, problem je jedino u pametnom otvaranju boce i vađenju plutenog čepa koji se nespretnim pokretima može razmrviti, a njegovi komadići dospjeti u dragocjenu kapljicu finog vina i pomutiti očekivano uživanje.

Kako bi čak i novopečena domaćica bez problema otvorila bocu dobrog vina i to bez ikakvog naprezanja pobrinula se zanimljiva ponuda električnog otvarača boce za vino s cijenom oko 14 američkih dolara.

 Otvarač za boce 3 Izvor: Aliexpress

Ovaj uređaj otvara bocu vina pomoću niza patentiranih tehnologija, a čini to jednostavno i u nekoliko sekundi pa u vinu možete uživati bez popratnih neugodnih detalja.

Električni otvarač je pogodan za jednostavno i lako otvaranje većine boca zbog velikog otvora od 35 milimetara pa to pogoduje otvaranju velikog broja boca s plutenim ili sintetičkim čepom.

Uz pomoć zupčanika velike gustoće i snažnog okretanja te jednostavno dizajniranog gumba za brzo djelovanje i vizualnog praćenja pluta kako izlazi iz boce, vaše uživanje u dobroj kapljici će biti još ljepše.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI