FIND MY KIDS: Uz ovu aplikaciju uvijek ćete znati gdje vam je dijete | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FIND MY KIDS: Uz ovu aplikaciju uvijek ćete znati gdje vam je dijete

Autor Davor Dakić

I ne samo to, moći ćete uživo poslušati okruženje u kojem se nalazi

 Find My Kids 1.jpg Izvor: Find My Kids

Nalazi li se dijete u školi, na ulici, u kafiću ili u nekom zabavnom parku pitanje je koje često muči roditelje. Naročito one roditelje koji nemaju puno povjerenje u svoju djecu odnosno plaše se da bi im se moglo nešto dogoditi dok nisu pod njihovim nadzorom.

Mobilna aplikacija Find My Kids omogućuje praćenje djece preko pametnih telefona sa svim danas dostupnim operativnim sustavima (Android, Apple iOS, Huawei), ali i preko kompatibilnih pametnih satova. Dovoljno je preuzeti aplikaciju Find My Kids na roditeljski uređaj te zatim na djetetov uređaj instalirati aplikaciju Pingo i povezati uređaje kroz aplikaciju.

 Find My Kids 2.jpg Izvor: Find My Kids

 Find My Kids 3.jpg Izvor: Find My Kids

Primaj ćete obavijesti o lokacijama koje vaše dijete posjećuje, znat kada se vaše dijete vrati kući, ode u školu ili posjeti bilo koje prethodno postavljeno mjesto. Znat ćete gdje je i nećete to morati provjeravati tako često.

Moći ćete s bilo kojeg mjesta pratiti povijest lokacije vašeg djeteta, ukoliko u nekom trenutku nestane signala ili mu se baterija istroši. Znat ćete točnu povijest lokacija za bilo koji dan kako biste znali kuda dijete hoda i kojim putem ide do škole.

 Find My Kids 9.jpg Izvor: Find My Kids

 Find My Kids 10.jpg Izvor: Find My Kids

Još je jedan velik benefit aplikacije Find My Kids – moći ćete na svojem uređaju poslušati što se događa oko vašeg djeteta, ako vam ne odgovara na pozive ili je u lošem društvu. Ova aplikacija će vam pomoći da čujete okolinu vašeg djeteta, s tim da nije dostupna ako dijete ima iPhone jer taj Appleov uređaj ne omogućuje aktivaciju mikrofona na takav način.

Nađe li se dijete u opasnosti i ne može vas nazvati primit ćete njegovu točnu lokaciju i telefon vašeg djeteta počet će snimati okolinu. Bit će korisna funkcija provjere koliko je dijete provelo pred ekranom telefona, što neće biti dostupno ako dijete ima iPhone.

 Find My Kids 8.jpg Izvor: Apple App Store

 Find My Kids 7.jpg Izvor: Find My Kids

 Find My Kids 4.jpg Izvor: Find My Kids

 Find My Kids 5.jpg Izvor: Find My Kids

 Find My Kids 6.jpg Izvor: Find My Kids

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI