KICKSTARTER KAMPANJA: Roditelj određuje koliko će dijete igrati igru | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KICKSTARTER KAMPANJA: Roditelj određuje koliko će dijete igrati igru

Autor Krunoslav Ćosić

Edukativnu aplikaciju Moopies Mateja i Stefan Vedrina razvijaju posljednjih godinu dana

 Moopies (2).jpg Izvor: Kickstarter

Moopiesi su stvorenja koja žive u istoimenoj aplikaciji, ali oni ne znaju ništa – ne znaju matematiku, ne znaju strane jezike, ne znaju što su to boje. Dijete koje instalira aplikaciju mala slatka čudovišta koja su pala na Zemlju može ih svemu naučiti.

Dijete time postaje učitelj, ali i ono samo uči, a sve što dijete radi prate njegovi roditelji. Moopies je aplikacija koja je upravo lansirana na Kickstarter kako bi se prikupila sredstva za daljnji razvoj, a razvija ih hrvatska tvrtka Hiroma Design. Tim koji je radio unutar Poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1 na aplikaciji je zaista šarolik. I što je najvažnije, na razvoju ovog proizvoda radili su i pedagozi kako bi aplikacija u punoj mjeri bila djeci korisna, a ne samo zabavna.

 Moopies (4).jpg Izvor: Kickstarter

Iza hrvatskog startupa koji je sve ovo pokrenuo stoji bračni par Mateja i Stefan Vedrina iz Novske. Cilj im je kroz crowdfounding kampanju tijekom mjesec dana prikupiti 6.000 dolara kako bi nastavili s razvojem aplikacije.

Dijete svog Moopyja uči o znanju naše planete poput matematike, stranih jezika, boja. Kako Moopy uči tako i evoluira. Prilikom preuzimanja aplikacije roditelj određuje koliko će vremenski njegovo dijete igrati igru.

 Moopies (2).gif Izvor: Kickstarter

Nakon što prođe taj period Moopy s kojim dijete trenutačno igra odlazi spavati te igru može nastaviti tek sljedeći dan. Također, uz aplikaciju će dolaziti i popratni sadržaj koji je tematski vezan uz aplikaciju odnosno plišanci, katalog sa sličicama, olovke za tablet, majice.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI