SVESTRANI KATAMARAN: Osim na vodi funkcionalan je i na kopnu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVESTRANI KATAMARAN: Osim na vodi funkcionalan je i na kopnu

Autor Ivan Vukić

Električni katamaran izaziva oduševljenje među obožavateljima karavana

 Caracat (1).jpg Izvor: Caracat / Ferrari / Profimedia

Pruža osjećaj kao da ste kod kuće, na kopnu. Caracat može se lako transformirati u namjenski kamper, a dizajnirali su ga Nijemci. Ima patentirani dizajn koji uključuje dva pontona koji se mogu izvući ili uvući.

Ova značajka omogućuje da se plovilo na baterije koristiti na jedan od tri načina: kao namjenski kamper kada ga vučete na vrhu standardne prikolice za čamac, kao katamaran na vodi i kao plutajući kamper.

 Caracat (4).jpg Izvor: Caracat / Ferrari / Profimedia

Nećete naći svestraniji katamaran ili kamper. Unutar elegantne kabine s podom od tikovine, koja se proteže 8,5 metara od pramca do krme, nalaze se dva kauča. Odvojena kupaonica ima tuš, WC i umivaonik dok stražnji prostor za zabavu ima kuhinju s dizel-električnom pločom za kuhanje, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom, sudoperom i hladnjakom.

Oba se salona mogu pretvoriti u prostore za spavanje kada budete spremni za noćenje, bilo da ste na kopnu ili na vodi. Na brodu mogu spavati četiri odrasle osobe, sli se uz krovni šator kapacitet prostora povećava na šest osoba.

 Caracat (5).jpg Izvor: Caracat / Ferrari / Profimedia

 Caracat (6).jpg Izvor: Caracat / Ferrari / Profimedia

 Caracat (3).jpg Izvor: Caracat / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI