SPECIJALNO ZA MUSKOV CYBERTRUCK Čak mu i dobro stoji | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SPECIJALNO ZA MUSKOV CYBERTRUCK Čak mu i dobro stoji

Autor Krunoslav Ćosić

Tesla Cybertruck još nije u prodaji, ali kad dođe u prodaju budući vlasnici će ga moći dodatno modificirati

  Izvor: Loki Basecamp / Ferrari / Profimedia

Kanadsko-američka tvrtka za prilagodbu automobila Loki Basecamp najavila je novu paletu prilagođenih dodataka za kampere pod nazivom Cybertruck Edition. Teslin kamionet uz ovaj će se dodatak dodatno proširiti ne samo po dimenzijama nego i po funkcionalnosti.

Dodatak odgovara pravokutnom stilu Tesle Cybertruck te ga pretvara u ultimativno vozilo za odlazak bilo gdje. Loki je dodatak posebno dizajnirao tako da može stati na kamionet. Ima zatamnjeni izgled koji te gotovo udvostručuje visinu pickup vozila.

 Elon Musk;Dinner;Night Out;Late Night;Tesla Cybertruck;Tesla;Innovator;CEO of SpaceX;Edward Norton;Actor;Luxury Car;Indestructible Car;Nobu;Malibu Izvor: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz krovni nosač dolaze vanjske ladice, vezne gusjenice, solarni električni sustav i mogućnost da se Basecamp koristi kao samostalno sklonište. Ima izuzetno velika vrata prtljažnika uz pomoć podupirača koja otkrivaju prostrani interijer.

U Basecampu ima dovoljno mjesta za spavanje, za čajnu kuhinju, sudoper s indukcijskom pločom za kuhanje, toalet. Kauč se može pretvoriti u drugi krevet, a proizvođač ističe i puno prostora za odlaganje raznih stvari.

Prostor je klimatiziran te se može kontrolirati prema želji, ugrađeni su razni priključci te pametan sustav upravljanja napajanjem. Dodatak Basecamp imat će cijenu od (čak) 135.000 USD, što je dvostruko više od procijenjene cijene za Tesla Cybertruck, koja će koštati 69.900 USD.

 Tesla Cybertruck;Elon Musk;Prototype;New York City Izvor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Tesla Cybertruck u prodaju bi trebao krenuti u 2022. godini, a ovaj dodatak u prodaju kreće od drugog kvartala 2022. Narudžbe su već sada moguće, a na stranici proizvođača piše da će količine biti ograničene. Prilikom narudžbe potrebno je uplatiti 10.000 USD kao predujam.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI