SHIFT MOBILITY: Sajam mobilnosti u Berlinu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SHIFT MOBILITY: Sajam mobilnosti u Berlinu

Autor Krunoslav Ćosić

Uz IFA sajam u Berlinu se održava još jedan sajam

 SHIFT Mobility (3).jpg Izvor: Shift Mobility

SHIFT Mobility se već nekoliko godina održava u Berlinu. To je globalna platforma odnosno festival ideja i iskustava s fokusom kako mobilnost budućnosti mijenja način na koji razmišljamo, živimo i krećemo se.

Format događaja se tematski fokusira na oblikovanje mobilnosti sutrašnjice uzimajući u obzir održivost i tehnologiju kao ključne komponente. Događaj spaja elemente moderne konvencije, klasične i interaktivne izložbe, uz naglasak na sadržaju.

 SHIFT Mobility.jpg Izvor: Shift Mobility

Inovacijska konvencija vas vodi na fascinantno putovanje u budućnost mobilnosti. SHIFT je mjesto za učenje o vizijama koje najviše obećavaju, budućim trendovima i otkrićima gdje se okupljaju kritički umovi, vrhunski znanstvenici, game changeri, izumitelji, predstavnici tvrtki na C razini i novoosnovana poduzeća koja zajedno rade na disruptivnom tehnološkom razvoju. Predstavljaju se novi poslovni modeli i proizvodi koji će iz temelja promijeniti naše iskustvo mobilnosti.

Teme za izdanje 2022. su:

• Održiva mobilnost / kružnost
• Car-Tech / Povezivost
• Urbana mobilnost / Novi urbanizam
• Nove dimenzije mobilnosti
• Obnovljiva energija

SHIFT Mobility održat će se u Berlinu od 1. do 6. rujna 2022. paralelno sa sajmom IFA. Uslijedit će događaji SHIFT Mobility na CES-u u Las Vegasu, SXSW u Austinu, CoMotionu u Los Angelesu i Smart Mobility Summitu u Tel Avivu.

 Hyundai Nexo.jpg Izvor: Stefan Damnig @prsmc

“Mislim da će, s jedne strane, doći do daljnjeg napretka, a time i optimizacije u području postojećih koncepata mobilnosti, primjerice kroz obnovljive izvore energije, manju potrošnju energije i korištenje novih inteligentnih materijala. A s druge strane, potpuno nove dimenzije mobilnosti postat će moguće kroz dronove, zračne kabine i autonomnu vožnju", izjavio je dr. Hans Hamer, CEO SHIFT Mobility.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI