SAJAM IFA 2022 U BERLINU: Nova era povezivosti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAJAM IFA 2022 U BERLINU: Nova era povezivosti

Autor Krunoslav Ćosić

Cilj je interoperabilnost između pametnog telefona, tableta, računala i nosivih uređaja

 HONOR MagicBook 14.jpg Izvor: Honor

U svom uvodnom izlaganju na sajmu IFA 2022, koji se u Berlinu održava od 2. do 6. rujna 2022. godine, izvršni direktor tvrtke Honor George Zhao govorit će o novoj povezanoj stvarnosti.

S 5G standardom i sve većom dostupnošću povezanih uređaja nova era povezivosti je pred nama. George Zhao govorit će o fluidnim granicama različitih usluga i predstavit će novu strategiju tvrtke u svom uvodnom izlaganju na IFA 2022.

Nakon što je 2020. godine stekao neovisnost od Huaweija, brend pametnih uređaja Honor ima za cilj postati ikonski globalni tehnološki brend i stvoriti pametan svijet za sve putem svojih moćnih proizvoda i usluga.

 George Zhao, CEO of HONOR.jpg
George Zhao, CEO, Honor
Izvor: Honor

Glavno izlaganje izvršnog direktora Georgea Zhaoa na sajmu IFA 2022 govorit će o tome kako Honor pokreće promjenu paradigme za rješenja za pametan život kako bi se omogućila interoperabilnost uređaja između pametnog telefona, tableta, računala i nosivih uređaja.

Tony Ran, predsjednik Honor Europe, podijelit će dodatne pojedinosti o tome kako potrošači u EU imaju koristi od novih Honor Smart Life proizvoda.

S dosljednim fokusom na istraživanje i razvoj, Honor je predan novim tehnologijama. "Oni su osmišljeni kako bi osnažili ljude diljem svijeta da nadiđu sebe i dali im slobodu da postignu i učine više" naglašava George Zhao.

George Zhao i Tony Ran govorit će o ciljevima svoje tvrtke kao i o novim otkrićima Honora u povezanoj budućnosti na IFA 2022 sajmu 2. rujna u 17 sati na kongresnoj pozornici u paviljonu 23. Ove godine Honor će izlagati na sajmu IFA u dijelu Home & Entertainment u paviljonu 22a.

 Tony Ran, President of HONOR Europe.jpg
Tony Ran, predsjednik Honor Europe
Izvor: GREBENNIKOV EVGENIY/GREBENNIKOV EVGENIY

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI