IFA 2022: Berlin će ove godine biti glavno tech mjesto | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IFA 2022: Berlin će ove godine biti glavno tech mjesto

Autor Krunoslav Ćosić

Više od 80 posto berlinskog izložbenog prostora već je popunjeno

 IFA 2022 robot.jpg Izvor: IFA

Do prije pandemije koronavirusa berlinski tech sajam posjećivalo je gotovo 250.000 posjetitelja, uz veliki broj izlagača iz cijelog svijeta. IFA sajam se ove godine, krajem ljeta, vraća u velikom stilu. Naravno, bit ćemo uživo na IFA sajmu, kao i svih prethodnih godina. A bili smo u Berlinu i u rujnu 2020. godine, kad je rijetko tko putovao.

Od 2. do 6. rujna na IFA 2022 brojni poznati brendovi potrošačke i kućne elektronike svoje će inovacije i nove proizvode predstaviti u halama na berlinskom izložbenom prostoru. Zauzimajući više od 30 sajamskih paviljona i nekoliko posebnih izložbi, IFA 2022 ispunit će povijesne izložbene prostore u srcu Berlina.

 IFA 2022.jpg Izvor: IFA

Ovog rujna IFA očito ponovno opravdava svoja očekivanja kao vodeći svjetski sajam potrošačke i kućne elektronike. Brendovi iz cijelog svijeta i svih dijelova industrije već su potvrdili svoje sudjelovanje na događaju. Događanja SHIFT Mobility i IFA Global Markets također će biti održana. Od 2. do 9. rujna održat će se i Berlin Photo Week.

Broj izlagača vraća se na razinu prije pandemije, sa Samsungom na starom mjestu u CityCube Berlinu, Panasonicom u Hubu 27 i LG-jem u paviljonu 18. Gotovo je potpuno popunjeno područje za kućanske aparate, a nastupit će tvrtke uključujući Bosch, Haier, Miele i Siemens, ističe Kai Mangelberger, direktor sajma IFA 2022.

 IFA Berlin 2019.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Uz IFA Virtual, Messe Berlin već u srpnju pokreće novu B2B platformu za organiziranje posjeta sajmovima, umrežavanje i pronalaženje informacija. “Ugodno smo iznenađeni brojnim prijavama. Radit ćemo na popisima izlagača i planovima dvorana do zadnjeg trenutka kako bismo osigurali mjesto za svakog izlagača i usavršili interijer dvorane za posjetitelje”, rekao je Mangelberger.

Na IFA 2022 stižu Epson, TCL, LG, Metz, Panasonic, Samsung, Sony Europe, Toshiba, Vestel, Audio-Technica, Block, JVCKENWOOD, Jabra, TEAC, AEG, BEKO, Beurer, Bosch, Candy, Electrolux, Grundig, Haier, Hoover, JURA, Kärcher, Liebherr, Miele, Russel Hobbs, Siemens, Asus, AVM, Hama, MSI, TP-Link, Brodos, Honor, Huawei, Nokia, Telefonica i mnogi drugi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI