NE PROPUSTITE: Večeras se otvara Pelješki most | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NE PROPUSTITE: Večeras se otvara Pelješki most

Autor Krunoslav Ćosić

Nevera i most predstavljaju napredak koji će obilježiti ovu godinu

 Peljeski most Peljesac (3).jpg Izvor: Shutterstock

Svečana ceremonija otvaranja Pelješkog mosta počet će u 20.15 sati s izravnim prijenosom na HTV1 i HTV4, a sve bi trebalo biti gotovo oko 22:30 sati. Moći ćete vidjeti građevinske, prometne i gospodarske značajke projekta koji je započeo 2017. godine.

Nedavno je tvrtka Rimac objavila da je završen prvi primjerak Nevere, bit će to serijski broj #000, ali će taj model ostat će u vlasništvu Bugatti Rimca. Upravo je završen i Pelješki most, a otvaranje će upriličiti vožnja Nevere po mostu dužine 2404 metra. Bit će to prvi automobil koji će se provozati po mostu, a s druge strane mosta vozit će se proslavljeni automobilist Niko Pulić u također jednom hrvatskom automobilskom projektu.

 Rimac Nevera (5).jpg Izvor: Rimac Automobili

Rimčev hyper automobil s 1914 KS po mostu širine 24 metra vozit će glavni inženjer Nevere Matija Renić koji na jedinstven način cijeni razmjere inženjerskih izazova koje je trebalo savladati u izgradnji novog mosta. Matija je nadgledao stvaranje Nevere od koncepta do stvarnosti.

 Peljeski most Peljesac (1).jpg Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI