NOVI POČETAK ZA RIMAC Nevera stiže u PUBG gaming | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI POČETAK ZA RIMAC Nevera stiže u PUBG gaming

Autor Krunoslav Ćosić

Rimac će surađivati s Krafton te time ulazi u područje video igara

 PUBG New State Rimac Nevera (2).jpg Izvor: Youtube

Krafton, inc je kolektiv neovisnih studija za razvoj igara okupljenih kako bi stvorili inovativna i privlačna zabavna iskustva za igrače diljem svijeta. Kroz novo partnerstvo Rimac Nevera stiže u PUBG: New State, dugoočekivanu futurističku video igru.

Igrači će kroz video igru iskusiti brzinu i snagu potpuno električnog hiperautomobila tijekom probne vožnje u Troiju. Bit će predstavljen vremenski ograničen Rimac paket koji će sadržavati razne ekskluzivne predmete u igri kao što je Rimac Nevera u pet varijacija boja, uključujući Nevera Blue, Gunpowder Grey, Prism Glow, Sunburst Red i Luminous Gold.

 PUBG New State Rimac Nevera (1).jpg Izvor: Rimac Automobili

"Ovo je za nas značajna suradnja i dodavanje Rimac Nevere u igru pomoći će našim obožavateljima naelektrizirati zabavu, intenzitet i doživljaj igre", izjavio je Minkyu Park, izvršni producent za PUBG: New State.

PUBG: NEW STATE x RIMAC NEVERA
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI