IMA 843 KS Mercedes-AMG GT 63 S E Performance | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IMA 843 KS Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Autor Krunoslav Ćosić

Svjetska premijera prvog Mercedes-AMG hibridnog modela visokih performansi

 Mercedes-AMG GT 63 S E Performance (5) Izvor: Mercedes-Benz AG - Global Commun/http:/media.daimler.com

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance s prednjim motorom s unutarnjim izgaranjem te stražnjim električnim motorom ulazi u serijsku proizvodnju, a kupci će imati u čemu uživati jer je temeljen na tehnologijama iz Formule 1.

Ima pogon s električnim motorom i baterijom kapaciteta 6,1 kWh na stražnjoj osovini kao i vlastitim snagama razvijenu bateriju visokih performansi. Punjenje se provodi preko 3,7 kW ugrađenog AC punjača, na punionici, wallbox sustavu ili kućnoj utičnici.

 Mercedes-AMG GT 63 S E Performance (6) Izvor: Mercedes-Benz AG - Global Commun/MediaPortal Daimler AG

Kombinacija 4,0-litrenog V8 biturbo i električnog motora generira snagu sustava od 620 kW (843 KS) i maksimalni okretni moment sustava veći od 1.400 Nm. Električni domet od 12 kilometara omogućuje praktični domet, primjerice u gradu ili u stambenim četvrtima. Vožnja samo na električni pogon je moguća od mirovanja do brzine od 130 km/h, s time da je motor s unutarnjim izgaranjem uvijek isključen.

 Mercedes-AMG GT 63 S E Performance (2) Izvor: Mercedes-Benz AG - Global Commun/http:/media.daimler.com

Ubrzanje iz mirovanja do 100 km/h traje samo 2,9 sekundi, a brzina od 200 km/h se može dostići za manje od deset sekundi. Ubrzanje završava na 316 km/h. Električni motor snage 150 kW (204 KS) ugrađen je u stražnju osovinu, gdje je integriran s električki aktiviranim dvostupanjskim mjenjačem i elektronski kontroliranim stražnjim diferencijalom ograničenog proklizavanja u jednoj kompaktnoj jedinici električnog pogona.

Serijski Widescreen kokpit uključuje MBUX multimedijski sustav s AMG hibridnim specifičnim prikazima i funkcijama. Na ploči s instrumentima vozač može pročitati električni domet, potrošnju energije, snagu i moment električnog motora te temperature baterije i električnog motora.

 Mercedes-AMG GT 63 S E Performance (7) Izvor: Mercedes-Benz AG - Global Commun/MediaPortal Daimler AG

Visokokvalitetna grafika na multimedijskom zaslonu vizualizira protok snage cijelog pogonskog sustava, broj okretaja, snagu, moment i temperaturu električnog motora kao i temperaturu baterije. Putnici na stražnjim sjedalima dobivaju informacije o protoku energije kao i snazi i okretnom momentu električnog motora na svom opcijskom multimedijskom zaslonu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI