POTPUNA ZAŠTITA: Postavite solarni panel iznad svojeg automobila | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POTPUNA ZAŠTITA: Postavite solarni panel iznad svojeg automobila

Autor Igor Martić

Električni uvlačivi kišobran kompatibilan je s većinom automobila

 Solar-Powered Electric Retractable Car Umbrella (1).jpg Izvor: Kickstarter

Unutarnji prostor vašeg automobila je poseban ekosustav u kojem se uvijek želite osjećati ugodno i, na neki način, kao kod kuće. Međutim, kada uđete u automobil tijekom vrućeg ljetnog dana čak ni klima uređaj ne pomaže u kratkom roku.

Pod suncem vaš automobil može doseći i do 80 ℃ izlažući vas pravom toplinskom valu koji dolazi iznutra kada otvorite vrata. Neugodno je čak i dodirivati volan ili kontrolnu ploču jer su prevrući. Sjednete li u kratkim hlačama ili suknji na vruću kožu sjedala možete dobiti i male opekline.

 Solar-Powered Electric Retractable Car Umbrella (5).gif Izvor: Kickstarter

Električni kišobran kao zaštita za automobil mijenja pravila igre- solarni pogon praktično štiti vaš automobil od ekstremne vrućine, čak i ako je parkiran pod suncem bilo kojeg vrućeg ljetnog dana. Daljinski upravljan, robustan i otporan nudi mogućnosti dvostrukog punjenja, uz specijalni premaz i jednostavnu instalaciju.

S daljinskim upravljačem sličnim onom koji koristite za TV možete daljinski otvoriti ili zatvoriti električnu teleskopsku površinu koja će zaštititi vaš automobil od ekstremnih sunčevih zraka. Otvorite ili zatvorite zaštitu od sunca iz unutrašnjosti automobila ili izvana, kako god vam je to zgodnije u bilo kojem trenutku.

 Solar-Powered Electric Retractable Car Umbrella (4).gif Izvor: Kickstarter

Blokirajući sunčeve zrake da dodiruju oba vjetrobranska stakla električni kišobran jedinstveno sprječava učinak koji je uglavnom odgovoran za pregrijavanje vašeg automobila tijekom ljetnih putovanja. Značajno smanjenje unutarnje temperature do 40 ℃ znači da vaš automobil neće biti izložen tipičnim učincima starenja koje stvara ekstremna toplina.

I boja vašeg automobila također će biti relevantno zaštićena od ptičjeg izmeta ako ste parkirali svoj automobil u hladovini drveća, što pomaže u dužem očuvanju integriteta vašeg automobila.

Upotrijebljen je poseban nano premaz za zaštitu od sunca koji pomaže u učinkovitom smanjenju temperature u automobilu, a istovremeno to znači da će vaš električni kišobran za automobil na solarni pogon trajati dugo vremena. Zaštita je otporna na vjetar i nudi vodootpornost razine 7 s nosačima od aluminijske legure koja je testirana kako bi zadržala svoj integritet dok vozite automobil.

 Solar-Powered Electric Retractable Car Umbrella (3).gif Izvor: Kickstarter

Možete koristiti auto punjač za punjenje električnog uvlačivog kišobrana, ali također je moguće koristiti solarnu energiju kako biste ga učinili zelenim. Ugrađena punjiva baterija ima produljenu autonomiju - možete koristiti ovaj uređaj 40 puta po ciklusu punjenja. Zapravo, ako ste puno vani na suncu nećete ga morati niti puniti cijelu godinu, a solarni fotonaponski paneli će obaviti posao.

Električni uvlačivi kišobran kompatibilan je s većinom automobila, od limuzina do SUV vozila. Možete ga koristiti i za sebe dok recimo kampirate na otvorenom sa svojim prijateljima i obitelji. Sve će biti gotovo kroz samo nekoliko minuta.

 Solar-Powered Electric Retractable Car Umbrella (1).gif Izvor: Kickstarter

Cijena za Solar-Powered Electric Retractable Car Umbrella na Kickstarteru je 499 USD, a redovna cijena će biti 699 američkih dolara. Prve isporuke počinju u travnju ove godine pa ako vam se čini zanimljiva ideja podržite ju jer će vam na kućnu adresu doći u pravo vrijeme.

 Solar-Powered Electric Retractable Car Umbrella (1).jpeg Izvor: Kickstarter

 Solar-Powered Electric Retractable Car Umbrella (2).gif Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI