ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Uz pomoć mobilne aplikacije spasite oceane | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Uz pomoć mobilne aplikacije spasite oceane

Autor Ivan Vukić

Plastika je veliki problem za okoliš, a sve rigoroznija regulativa zabranjuje prodaju jednokratnih predmeta od plastike

  Izvor: Raul Mellado / Alamy / Alamy / Profimedia

Od ovog mjeseca u Europskoj uniji zabranjena je prodaja jednokratnih plastičnih proizvoda – slamki, štapića za uši, pribora za jelo i drugih predmeta na koje smo naviknuti koristiti desetljećima te ih nakon upotrebe baciti u smeće.

Istražujemo kojih je deset vrsta plastike najopasnije za oceane, na kojim kontinentima rijeke u oceane donose najviše plastike, a tematiku plastike u oceanima prate i mobilne aplikacije. Sutra ćemo na Smartlife.hr objaviti kompletan članak u kojem ćemo objaviti još podataka koji upozoravaju na prekomjerno korištenje plastike.

Predstavit ćemo i mobilnu aplikaciju uz koju se možete i sami pridružiti misiji smanjivanja plastike u oceanima. Do tada ne propustite saznati koliko zarađuju Apple i programeri na mobilnim aplikacijama; to je pravo zlato. WhatsApp radi na novoj tehnologiji koja će konačno omogućiti spremanje kopije u oblak i korištenje na drugim platformama. Smočite li noge u mokroj obući, nema više straha jer ćete jednostavno obaviti sterilizaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI