Električni pomoćnik kod sušenja i sterilizacije obuće | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Električni pomoćnik kod sušenja i sterilizacije obuće

Autor Dijana Kaćanski

Ako ste do sada bili u strahu od mokre obuće, nabavite ovaj uređaj i cijela obitelj ga može koristiti

  Izvor: Aliexpress

Vani pada kiša, bojite se mokrih nogu, a ne želite ni da vaša obuća strada uslijed natapanja kišom i blatom. Ili vas je kiša uhvatila dok ste vani i nemate vremena čekati pa je vaš strah od mokre obuće opravdan.

  Izvor: Aliexpress

Kako bi se nakon povratka kući s mokrom obućom riješili dosadnih rituala čišćenja od blata i stavljanja malih vrećica za upijanje vlage ili novinskih papira u obuću te grijanja obuće pomoću grijalice sa svrhom sušenja, Xiaomi Zero Shoes Dryer s kabelom uz cijenu od oko 19 američkih dolara nudi električni sterilizator obuće s funkcijom sušenja.

  Izvor: Aliexpress

Ovaj praktični uređaj nakon što ste skinuli obuću i očistili ju s vanjske strane jednostavno uključite i stavite u svaku cipelu. Pomoću grijača možete na jednostavan i praktičan način osušiti ili čak zagrijati pamučne papuče, kožne cipele, tenisice ili platnene tenisice, čarape i zimske čizme.

Sušilo se sastoji od dvostruke porozne jezgre koja se jednoliko zagrijava i brzo suši. Osim sušenja, ovaj uređaj koji dolazi u bijeloj ili ljubičastoj boji ima i funkciju vrlo važne dezinfekcije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI