KAD VAS GURNU NA GRANICU OPSTANKA Epic Games poklanja igru Frostpunk | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KAD VAS GURNU NA GRANICU OPSTANKA Epic Games poklanja igru Frostpunk

Autor Smartlife

Iskoristite priliku i otkrijte što ste sve sposobni učiniti u trenutku opstanka

  Izvor: 11 bit studios

Epic Games poklanja Frostpunk igru, koja inače košta 30 dolara, a na sniženju su i svi DLC-ovi dok je Season Pass snižen na 20 dolara. Frostpunk je igra preživljavanja na ostacima planeta okovanog snijegom i zimom.

Vaš je zadatak izgraditi posljednju utvrdu ljudi, voditi ju i razvijati tako da svima bude toplo, da nitko ne bude gladan, ali i da svi budu zadovoljni. Naravno, kako utvrda raste tako se kompliciraju i vaši zadaci, a s njima i način igranja postaje kompleksniji, ali i daleko interesantniji. Kao vladaru posljednje ljudske utvrde vaš je zadatak da svi prežive i opstanu usprkos svemu.

Igra zahtijeva 8 GB RAM i 8 GB memorije, GeForce 970, Radeon RX 580 ili sličnu grafiku s 4 GB video RAM-a i minimalno dual-core procesor na 3,2 GHz. Frostpunk je dobio odlične ocjene kritike i igrača - 84/100 - i ako ste fan survival žanra i strateških igara ovo je pravi naslov za vas.

Igra Frostpunk je besplatna za svae računala do 10. lipnja kad će EPIC pokloniti novu igru i to će i taj put biti naslov iznenađenja.

Frostpunk | Official Launch Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI