SEZONA 2021: FIA certified Gran Turismo | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SEZONA 2021: FIA certified Gran Turismo

Autor Krunoslav Ćosić

Sve utrke Gran Turismo Sporta u sezoni 2021. odvijat će se putem interneta

  Izvor: Sony

FIA certificirano Gran Turismo prvenstvo je mjesto gdje se Esport susreće s moto sportom stvarajući ultra realistične i uzbudljive utrke Gran Turismo Sporta.

Prvenstva FIA certified Gran Turismo su započela 2018. godine i otvorena su za sve zakonski punoljetne osobe zemlje sudionice s kopijom igre i pretplatom na PS Plus. Nastala su u suradnji s Fédération Internationale de l'Automobile (FIA) - upravljačkim tijelom svjetskog automobilskog sporta.

Iza igre Gran Turismo stoji razvojni studio Polyphony Digital Inc., a službeni početak ‘FIA certified Gran Turismo prvenstva’ u sezoni 2021. je u srijedu, 21. travnja. Sve utrke u 2021. odvijat će se putem interneta, a najbrži natjecatelji imat će priliku pokazati svoje talente tijekom posebnih prijenosa utrka kroz cijelu godinu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI