SVIJET NAKON MISTERIOZNE GLOBALNE PANDEMIJE: Sva sreća, samo u igri Days Gone | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVIJET NAKON MISTERIOZNE GLOBALNE PANDEMIJE: Sva sreća, samo u igri Days Gone

Autor Krunoslav Ćosić

Brutalni otvoreni svijet igre Days Gone dolazi u Epic Games Store

  Izvor: Sony

Sony Interactive Entertainment je putem PlayStation bloga objavio informaciju da će se 18. svibnja 2021.brutalni otvoreni svijet igre Days Gone pojaviti u Epic Games Storeu i na Steamu.

Naslov je nov za PC igrače, nakon izlaska na PlayStation 4 konzoli. Igra će uz poboljšanu grafiku, podršku za 21: 9 ultraširoke monitore te kontrolu putem miša i tipkovnice prikazati kako izgleda svijet dvije godine nakon što je misteriozna globalna pandemija desetkovala svijet.

  Izvor: Sony

Days Gone, akcijska igra otvorenog svijeta, smještena je u pustinji pacifičkog sjeverozapada, a radnja se događa nakon pandemije koja je ubila većinu na našem planetu, ali pretvorivši milijune u bezumna, divlja stvorenja. Preživjeli žive u svijetu u kojem su resursi oskudni, nasilje i ubojstva česti, a borbe s 500-tinjak Freakersa, koji lutaju divljinom, djeluju tako stvarno.

Igrači se u igri suočavaju s nasilnim, novim svijetom u ulozi Deacona St. Johna, lovca na ucjene i lutalice koji živi izvan naseljenih kampova, u divljini u kojoj ne vrijede zakoni. Deacon preživljava koristeći se vještinama naučenim prije “smaka svijeta”, vozeći za Mongrels MC, zabranjeni moto klub, gdje su nasilje i kaos bili dio života na otvorenoj cesti.

Ako vas zanima pozadina priče, igra Days Gone je istraživanje koje nam pokazuje kako bi itko od nas reagirao na tako surove uvjete, ali i istraživanje gubitka, ljubavi, prijateljstva, osvete i očaja. Pri tome se poručuje da preživjeti ne znači živjeti. Deacon će kroz borbu saznati da nada nikada ne umire.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI