NEŠTO SE PRIPREMA Hoće li na tržište stići igraća konzola Steam? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NEŠTO SE PRIPREMA Hoće li na tržište stići igraća konzola Steam?

Autor Smartlife

Spojimo li Steam trgovinu video igrama i kompaniju Valve, rezultat bi možda mogla biti nova igraća konzola

  Izvor: Steam

Hoće li Sony PlayStation i microsoft Xbox dobiti ozbiljnu konkurenciju? Priprema li Steam svoju konzolu? Gabe Logan Newell (nadimak Gaben) je najavio da se sprema nešto što nitko neće očekivati! Da li je mislio baš na novu konzolu?!

Kompanija Valve ima odličnu poziciju u svijetu video igara, ponajviše zahvaljujući Steam platformi za koju slobodno možemo reći da je u pitanju najveća trgovina igara za računala. Sada bi takvu poziciju mogli učvrstiti ukoliko se navodi ispostave točnim.

  Izvor: Steam

Navodno kompanija Valve planira plasirati vlastitu igraću konzolu! Posljednje informacije s beta klijenta Steam platforme ukazuju na to da će se u budućnosti pojaviti novi hardver, na što je ukazao tvorac SteamDB-a, Pavel Djundik.

To je alat koji daje više informacija o toj platformi i video igrama koje se nalaze na njoj, od prodaje do toga koliko se neki naslov igra. Ti podaci kao da govore da će u pitanju biti ručna konzola!

  Izvor: Steam

U tim podacima stoji "SteamPal" i "SteamPal Games", kodno ime "Neptune", ali i opcije kao što su "shut down", "suspend" ili "restart" sustava. Uz to će postojati zrakoplovni način rada kao i podešavanja za Wi-Fi i Bluetooth, prenosi PCGamer. Kompanija Valve je u prošlosti plasirala hardvere kao što su Steam Link (sada postoji i aplikacija), Valve Index VR, Steam joystick i Steam Machine.

Sve što je Djundik pronašao od podatka ima veze s Neptune, ali kako su u pitanju linije kodova ne može se ta informacija uzeti u obzir kao neoborivi dokaz da Valve zaista sprema ručnu konzolu. Ipak, njegova sugestija ima smisla pogotovo kada se uzme u obzir uspeh Nintendo Switch konzole, ali i riječi predsjednika kompanije Valve.

  Izvor: Steam

U ovom je trenutku Nintendo Switch najuspješnija konzola posljednje generacije, a prije nešto više od mjesec dana se pojavila informacija da će i Qualcomm predstaviti svoju ručnu konzolu koja će raditi na Android operativnom sustavu. Očigledno je da postoji tržište za ručne konzole, prošlo je 13 godina od PSP 3000, dok su posljednje verzije ručne konzole kompanije Sony izašle 2011. godine i one se zovu PSP Street i PlayStation Vita.

  Izvor: Steam

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI