VIRTUALNI STADION Počele su pripreme za nogometno ludilo | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VIRTUALNI STADION Počele su pripreme za nogometno ludilo

Autor Krunoslav Ćosić

Za manje od tri tjedna počinje Europsko nogometno prvenstvo, a navijači se već spremaju za sudjelovanje na svoj način - navijanjem

  Izvor: Hrvatski Telekom

Na virtualni stadion može stati oko 2800 navijača koji će otpjevati svoju verzije najpoznatije hrvatske navijačke pjesme. Snimit će se tako najduža navijačka pjesma na svijetu, uz koju će se bodriti hrvatska nogometna reprezentacija.

Digitalnu platformu Virtualni stadion predstavio je Hrvatski Telekom, čime se pokazuje kako nas tehnologija može povezati i nadahnuti. Na stadionu će se pjevati refren navijačke himne „Igraj, moja Hrvatska”, popularnih Zaprešić Boysa.

Svi koji se na virtualnom stadionu snime kako pjevaju refren neslužbene navijačke himne hrvatske nogometne reprezentacije dobit će svoje virtualno sjedalo i na taj način ući u povijest, ali i podržati hrvatsku nogometnu „repku“. Mogu osvojiti i brojne vrijedne nagrade koje je, posebno za ovu priliku osigurao Hrvatski Telekom.

  Izvor: Hrvatski Telekom

Pogledajte do sada otpjevane himne. Uz Virtualni stadion Hrvatski Telekom želi prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikada snimljenih u sklopu korporativne kampanje u Hrvatskoj, kojima će cijela zemlja još jednom pokazati nogometni zanos po kojem je poznata u svijetu.

„Ideja Virtualnog stadiona je odlična i nešto sasvim novo te sam siguran da će se svim igračima svidjeti, pogotovo kad vide sve te osobe, pa čak možda i svoje prijatelje i rodbinu”, dodao je Vedran Ćorluka, trener hrvatske nogometne A reprezentacije.

 Kostas Nebis, Vedran Ćorluka, Nataša Rapaić
Kostas Nebis, Vedran Ćorluka, Nataša Rapaić
Izvor: Hrvatski Telekom

Proces snimanja preko Virtualnog stadiona je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li u videu otpjevati refren u karaoke stilu, uz glazbenu pratnju ili pak pokazati svoj navijački talent uz lip sync opciju videa i pjevanje Zaprešić Boysa. Više informacija o projektu kao i upute za snimanje videa moguće je pronaći na web stranici www.virtualnistadion.hr

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI