ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Teror preko WhatsApp poruka. Kako riješiti taj problem? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Teror preko WhatsApp poruka. Kako riješiti taj problem?

Neugodno vam je prijatelju ili poslovnom partneru reći da su vam njegove „fora“ poruke ipak naporne

  Izvor: Profimedia

U posljednje vrijeme mnogi su nam se požalili na problem prekomjernog broja WhatsApp, ali i Viber poruka. U tim porukama nitko ih ne pita kako im je, jel sastavljaju kraj s krajem nego im „dobronamjerno“ šalju fora poruke, smiješne video filmove…

Ako se radi o prijatelju, možda mu i možete reći da prestane sa slanjem poruka, ali što ako vam to radi poslovni partner, šef ili neka druga osoba koja bi se u tom slučaju mogla naljutiti? Kako riješiti taj problem?

Pronašli smo načine na koje to možete riješiti, tekst će biti gotov već iza ponoći, a do tada na Smartlife.hr ne propustite naš članak o trenutno najkorisnijoj mobilnoj aplikaciji – mIzbori, u kojoj možete za svako mjesto u kojem su održani lokalni izbori provjeriti koliko je koji kandidat osvojio glasova.

Znate li proceduru koje se morate držati nakon prometne nesreće, ukoliko vam se dogodi sudar s vozilom sa stranim registarskim pločicama?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI