GOOGLE I/O Ove će godine Googleovu konferenciju moći gledati tko god želi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GOOGLE I/O Ove će godine Googleovu konferenciju moći gledati tko god želi

Autor Igor Martić

Googelova godišnja konferencija u drugom dijelu svibnja već je tradicionalno zanimljiva

  Izvor: Youtube

Google I/O ove se godine održava od 18. do 20. svibnja, a format je online. Dakle, developerska konferencija nije ograničena na mali broj ljudi koji uživo prate novitete koji će iz Googlea stići u drugoj polovici godine. Tako je bilo sve do 2019. godine, a u 2020. godini konferencija nije niti održana.

  Izvor: Youtube

Besplatno gledanje ipak obvezuje prihvaćanje pravila kako bi se izbjeglo uznemiravanje i omogućio doživljaj za sve. Kako biste pogledali glavna predavanja, nije se potrebno registrirati, ali ako ste programer i želite iskoristiti maksimalno sve što se nudi na konferenciji Google I/O onda se svakako registrirajte.

Imat ćete priliku za interaktivni dijalog s Googelovim djelatnicima, uz uživo postavljanje pitanje. A nakon završetka konferencije sva predavanja bit će dostupna na YouTubeu. Ako ne želite gledati snimku, uživo će se moći saznati sve o najnovijim proizvodima iz Googlea, pogledi Googleovih stručnjaka na nove usluge te dodatno i nešto novo naučiti.

  Izvor: Youtube

Neki od noviteta koji će biti predstavljeni su nova verzija operativnog sustava za pametne telefone Android 12 (očekuje se na telefonima u rujnu ove godine), a zanimljivo je da je ovo jedno od prvih predavanja koja će se moći pogledati prvi od tri dana koliko će virtualna konferencija trajati. Nije niti čudno, Googleov operativni sustav koristi više od 2 milijarde aktivnih Android uređaja.

Slijede novosti iz područja Machine Learning, što je novo na web platformama, u Firebaseu, Flutteru, u Google Play trgovini aplikacijama, Women in Voice MeetUp...

Pogledajte kompletan program konferencije Google I/O 2021

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI