SALT AND SANCTUARY Besplatna video igra pred sam kraj godine | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SALT AND SANCTUARY Besplatna video igra pred sam kraj godine

Autor Smartlife

Valovi su ga izbacili na obalu bezimenog otoka, nakon što pobijedi čudovište

 Salt (7).jpg Izvor: Steam

Salt and Sanctuary inače košta oko 16 eura, a video igra je besplatno dostupna samo do 30. prosinca 2021. u 17 sati.

Igrač Salt and Sanctuary igru počinje skoro potpuno praznih ruku – osim nekoliko vještina, koje dobije s klasom koju izabere i par uvodnih rečenica, nema ništa drugo. Nakon što pobijedi u borbi s čudovištem koje kao da je izašlo iz Lavkraftovog horora te preživi brodolom, valovi ga izbacuju na obalu otoka bez imena.

 Salt (1).jpg Izvor: Steam

Cilj nikada nije jasno naznačen pa je odmah jasno da je junak tu da istražuje i otkriva i tako dođe do smisla misije. Svijet u igri Salt and Sanctuary izgleda puno veći nego što vam se čini, a najviše zbog nedostatka komunikacije s drugima.

Kako bi saznao što se dogodilo igrač mora uložiti napor. Jedva da postoji netko tko će mu otkriti tajne i dati zadatke. Na putu će sussresti tek nekoliko likova koji ne sudjeluju u igri (NPC) pa će s njima moći prodiskutirati o povijesti svijeta u kojem se zatekao, nakon čega može nešto i saznati.

Misterij igri dodaje sloj koji izaziva osjećaj zadovoljstva i pojačava avanturu jer izgleda kao da nitko nikada prije nije kročio na ovaj izgubljeni otok.

Salt and Sanctuary - Currents Trailer | PS4, PS Vita
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI