JOŠ UVIJEK VAM NIJE DOSTA BESPLATNIH IGARA? Na redu je vampir | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

JOŠ UVIJEK VAM NIJE DOSTA BESPLATNIH IGARA? Na redu je vampir

Autor Smartlife

Vampyr je besplatna igra koju možete preuzeti preko platforme Epic

 Vampyr-1-.jpg Izvor: Steam

Koliko je tanka nit između doktora i krvožednog predatora otkriva video igra Vampyr. Na početku 19. stoljeća netko vas je pretvorio u vampira. Preko dana ste doktor Jonathan Reid koji se bori za živote bolesnih, a noću se hranite krvlju onih koje spašavate preko dana.

 Vampyr-2-.jpg Izvor: Steam

Ova odlična igra predstavljena 2018. godine jedan je od boljih akcijskih RPG naslova koji priču o vampirima predstavlja na jedan drugačiji način. Umjesto ubijanja ljudi, pred vama je velika moralna dvojba: kao doktor ste položili zakletvu da ćete se boriti za ljudske živote, a kao vampir nemate izbora osim da ih privodite kraj.

Hoćete li prihvatiti čudovište u sebi jedan je od izbora koji imate. U igri ćete se boriti s lovcima na vampire, neživim čudima i drugim natprirodnim bićima. Svojim novim moćima naučit ćete manipulirati životima ljudi oko vas, igrajući se sa svojim žrtvama dok u vama bijesni borba između dobra i zla, a vaše odluke utječu na sudbinu Londona, grada u kojem živite.

Potrebna konfiguracija za igru Vampyr je Core i3 CPU, 8 GB RAM-a i NVIDIA GeForce GTX 1050 s 2 GB video memorije dok je preporučena konfiguracija Core i7, 16 GB RAM-a i NVIDIA GeForce GTX 1060 s 4 GB VRAM-a, uz 20 GB slobodnog prostora na disku. Cijena igre je 40 eura, a za 0 eura dostupna je na Epic games samo do 24. prosinca 2021. u 17 sati.

Vampyr Review
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI