LOOP HERO Besplatna kartaška taktička avantura | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LOOP HERO Besplatna kartaška taktička avantura

Autor Smartlife

Epic Games svima poklanja jednu izuzetno zanimljivu igru

 Loop-Hero-2-.jpg Izvor: Steam

Igra koja je izašla u ožujku 2021. godine pobrala je simpatije na svim platformama na kojima se pojavila. U igri je zli Lich bacio svijet u bezvremensku petlju i gurnuo njegove stanovnike u beskrajni kaos. Vama je na raspolaganju i špil mističnih karata koji vam služi da postavite neprijatelje, zgrade i teren duž svake jedinstvene ekspedicije za hrabrog heroja.

Svaka završena misija donosi vam plijen za svaku klasu heroja za njihove bitke i omogućava proširivanje kampa preživjelih kako biste pojačali svaku sljedeću avanturu kroz petlju. Kroz igru ćete otključavati nove klase, nove karte i podmukle čuvare u svojoj potrazi razbijanja beskrajnog kruga očaja.

U igri Loop Hero koju poklanja Epic platforma potrebno je strateški postaviti zgrade, teren i neprijateljske karte duž svake petlje kako biste kreirali vlastitu opasnu stazu. Svaka karta ima svoje dobre i loše strane pa je potrebno pronaći ravnotežu između karata kako biste povećali svoje šanse za preživljavanje, a da istovremeno povratite dragocjeni plijen i resurse za svoj kamp.

Igra Loop Hero nije nimalo zahtjevna i radit će na računalu starom (i) deset godina s 2 GB radne memorije i 200 MB slobodnog prostora na HDD/SSD-u. Igra košta oko 15 eura, a bez naplate je dostupna do 21. prosinca 2021. u 17 sati.

Loop Hero Launch Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI