FORTNITE: CHAPTER 3 Epic je ubacio dvije novotarije u treće poglavlje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FORTNITE: CHAPTER 3 Epic je ubacio dvije novotarije u treće poglavlje

Autor Smartlife

Zaboravite sve što ste znali o prethodnim Fortnite mapama

 Fortnite-Chapter-3-Flipped-8.jpg Izvor: Epic Games

Battle Royale igra kompanije Epic dobro je protresla sve igrače i sve što je do sad nudila okrenula je naglavačke - stigao je Fortnite: Chapter 3!

Treće poglavlje najpopularnije igre svog žanra i zlatna koka Epic kompanije, čak i jabuka razdora s Apple i Google kompanijama, ušla je u treće poglavlje. Chapter 3 je i službeno ime, a nova sezona, Season 1, nazvana je i to ne bez razloga - Flipped.

Fortnite Chapter 3 Season 1 Character Trailer
Izvor: Youtube

Zaboravite sve što ste znali o prethodnim Fortnite mapama, jer je ova drugačija - snijega ima svugdje, tu je svetilište s grobljem, vrijeme se dinamički mijenja, a tu je i Daily Bugle. Svi koji iskeširaju 950 vibaksa (virtualna valuta igre) dobit će Spider-Man i (u nekom trenutku) The Foundation kojem će glas pozajmiti faca koju gdje god pogledate - evo ga, tu je: Dwayne Johnson tj. The Rock.

Promjene nisu zaobišle ni gameplay pa je Epic ubacio dvije novotarije - takozvane slide i swing pokrete koje će svi igrači prvo morati dobro savladati, a onda bi im trebali biti od velike koristi. U Creative Mode dijelu igre igrači će moći zaraditi gomilu XP-a i lako doći do sljedećeg Battle Passa čak i besplatno, a dodan je i kamp tj. kampovi u kojima se igrači liječe i ostavljaju spravice i pronađene stvari kroz igru.

Novo oružje se podrazumijeva, također, ali ne utječe na to da igrač brže napreduje kroz igru ili bude bolji od drugih igrača samo zato što ga ima, a dodana je i Victory Crown tj. posebna čast za igrače koji stalno pobjeđuju - što više Victory Royale lenti to je igraču Victory Crown bliža.

Da je Epic uradio pravu stvar pokazuje i zagušenje servera koje je tijekom subote i nedjelje, odnosno 4. i 5. prosinca 2021., trajalo satima. Igrači širom svijeta su pohrlili isprobati nove opcije Fortnite igre, a kako se čini - ostali su igrati i to je uostalom i najbitnije.

Fortnite Chapter 3 Season 1 Flipped Overview Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI