MAGES OF MYSTRALIA Preuzmite ovu video igru besplatno, potpuno legalno | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MAGES OF MYSTRALIA Preuzmite ovu video igru besplatno, potpuno legalno

Autor Smartlife

Dostupna je gratis samo do 28. prosinca u 17 sati

 Mages (3).jpg Izvor: Steam

Igra Mages of Mystralia inače košta oko 18 eura, a Epic ju daruje besplatno. To je akcijska avantura s puno magije, a može se odigrati za nešto manje od deset sati.

Igrač čarolije neće tako lako dobiti već ih mora učiti – moćni postaju oni koji savladaju najveći broj knjiga s uputstvima.

Junakinja Zia saznaje da je talentirana za magiju u nezgodno vrijeme – svi oni za koje se utvrdi da su čarobnjaci i čarobnice bivaju protjerani iz zemlje. To je ne sprječava da krene u potragu sa znanjem, a usput upoznaje one koji su joj slični te i sami vladaju magičnim radnjama.

 Mages (5).jpg Izvor: Steam

Usprkos tome što joj pođe za rukom pronaći zajednicu protjeranih magičnih bića, Zia uskoro upada u nevolje. Nakon velike pomrčine Sunca kreće u potragu za odgovorima ne bi li čarobnjacima vratila izgubljena prava. Igra teče glatko pa je sve jasno na putu koji je prepun opasnosti. Odlična zabava za ljubitelje magičnih svjetova.

Mages Of Mystralia Gameplay
Izvor: Youtube

Epic će neko vrijeme poklanj video naslove, a ovo su igre koje su se prethodno mogle preuzeti besplatno: Shenmue III, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes, The Vanishing of Ethan CarterLoop Hero, Second Extinction, Mutant Year Zero: Road to Eden, Vampyr, Pathfinder: Kingmaker, Prey i Control.

Ne zaboravite da je na početku rasprodaje svakome na Epic račun dodan kupon u vrijednosti od 10 dolara koji se automatski primjenjuje na vašu j kupovinu od 14,99 dolara pa naviše. Vrijedi do 6. siječnja 2022. godine pa imajte na pameti da ćete imati dodatni popust od 10 dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI