BESPLATNA IGRA Preuzmite Second Extinction | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BESPLATNA IGRA Preuzmite Second Extinction

Autor Smartlife

Zaigrajte Second Extinction prije svih uz ovu jedinstvenu priliku

 Second-Extinction-10-.jpg Izvor: Steam

Epic Games nas je ugodno iznenadio ovoga puta jer dijeli rani pristup igri Second Extinction koja je još u fazi razvoja. Za 25 eura, koliko košta Early access pristup ovoj igri, dobit ćete šansu za bit dio igre koja evoluira pred vašim očima. Imate priliku zaigrati ovaj naslov prije svih, a razvojni tim od vas uzima vrijedne informacije vezane za funkcioniranje igre.

 Second-Extinction.jpeg Izvor: Steam

Second Extinction je igra za više igrača na velikoj mapi u kojoj se borite protiv dinosaurusa. Kako kaže razvojni tim, cilj je jednostavan: treba ponovo postati glavni na Zemlji. S do dva prijatelja trebate se boriti s mutiranim dinosaurusima. Kada kažemo s prijateljima imajte u vidu da je ova igra namijenjena igranju u timu te je ekstremno teška ukoliko se odlučite probate sami boriti.

Igra je malo kompliciranije zamišljena – nije to samo jurnjava i pucanje s dinosaurusima. Zemlja je podijeljena na mape koje imaju takozvani nivo prijetnje pod kojim se nalaze. Kada se nivo smanji dovoljno, igrači mogu obavljati misije u toj zoni. Imajte na umu da će se za to vrijeme dinosaurusi pregrupirati i fokusirati na druge zone koje će poslije biti teško osvojiti.

U pitanju je svježa igra, a kako se radi o pucačini iz prvog lica nemojte se previše iznenaditi hardverskim zahtjevima koje vjerojatno ne posjedujete. Minimum obuhvaća Core i5 CPU ili Ryzen 3, ako više volite crveni tim, čak 12 GB RAM-a i NVIDIA GTX 780 odnosno AMD R9 280 grafiku s po 3 GB video memorije. Preporučena konfiguracija je brutalnija: Core i7 ili Ryzen 5, 16 GB RAM-a i GTX 1070 ili Vega 56 s po 8 GB video memorije.

Igra Second Extinction inače košta oko 25 eura, dostupna je besplatno do 22. prosinca 2021. u 17 sati.

https://youtu.be/AcCwQXsvZOg

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI