ZA METAVERSUM VR prsluk Skinetic približava svijet virtualne realnosti | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA METAVERSUM VR prsluk Skinetic približava svijet virtualne realnosti

Autor Smartlife

Sadrži 20 područja koja vibriraju i tako podražavaju dodire i omogućuju druge osjetljivosti

 Skinetic (2).jpg Izvor: Skinetic

Kompanija Meta (bivša Facebook) je još u studenom 2021. najavila velike promjene – alternativni univerzum, Metaversum u kojem će korisnici raditi, provoditi vrijeme s prijateljima te obavljati brojne druge aktivnosti. Nekima to pomalo sliči na distopiju.

Ljubitelji inovacija ipak ne miruju pa s novim univerzumom stižu i svježi proizvodi, na primjer VR odjeća sa senzorima. Korisnici bi Mataverzum mogli osjećati upravo preko ovakvih odjevnih predmeta – rukavica, hlača, džempera, a od sada i prsluka.

 Skinetic.jpg Izvor: Skinetic

Pametna odjeća nije ništa novo, proteklih smo godina imali svakojake ponude – recimo garderobu koja korisnike grije uz pomoć aplikacije, a to je bila tek jedna u nizu ideja. VR odjeća za Mataversum ide još dalje budući da joj uloga nije korisnicima služiti u ovom nego u virtualnom svijetu.

VR prsluk Skinetic približiva svijet virtualne realnosti budući da ima 20 područja koja vibriraju i tako podražavaju dodire i druge senzacije. Odgovor na pitanje „Možete li osjećati u Metaversumu?“ je potvrdan jer prsluk reagira na dodire koji se dogode u VR dimenziji.

On teste la veste haptique Skinetic par Actronika
Izvor: Youtube

Motori za vibracije su raspoređeni po cijelom prsluku i mogu proizvoditi različite vibracije, što znači da bi ova tehnologija mogla unaprijediti Metaversum i druga VR iskustva te ih učiniti poput pravih.

Prsluk na tržištu stiže u 2022. godini. VR revolucija je još bliže nego prije pa bi od običnog života uskoro mogla napraviti znanstvenu fantastiku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI