GMAIL PRIPREMA IZNENAĐENJE O ovome nismo do sada niti razmišljali kao opciji | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GMAIL PRIPREMA IZNENAĐENJE O ovome nismo do sada niti razmišljali kao opciji

Autor Smartlife

Uskoro će ih imati svi i to jedan na jedan

 Novi-GMail-foto-izgled.jpeg Izvor: Google

Google uvodi nove opcije komunikacije putem Gmail aplikacije. Kompanija je objavila da je Workspace tj. biznis korisnicima već omogućila korištenje jedan na jedan glasovnih i video poziva, direktno kroz Gmail aplikaciju.

Nakon redizajna i integracije Hangouts aplikacije u Gmail kroz Chat, sada su na redu i pozivi, kako glasovni tako i video. Ova je opcija već omogućena svim biznis korisnicima, a bit će omogućena u kasnijoj fazi i običnim tj. svim korisnicima, mada se sada ne zna pod kojim uvjetima.

Kako biste započeli poziv ili video poziv otvorite chat. Pored imena i fotografije korisnika imat ćete i ikonu slušalice za audio i kameru za video poziv. Za pridruživanje pozivu samo odgovorite na dolazni video ili glasovni poziv kao i svakoj drugoj aplikaciji.

Ako je neki korisnik zauzet pored njegovog statusa odnosno ispod fotografije pojavit će se znak kamere ili slušalice, u ovisnosti koji poziv je u tijeku. Također, ako ste propustili video ili glasovni poziv to ćete jasno vidjeti zahvaljujući crvenoj ikonici kamere ili slušalice.

Za sada je opcija dostupna Workspace korisnicima, a G Suite Basic tj. obični korisnici s besplatnim računima kao i Business korisnici trebalo bi uskoro dobiti mogućnost telefoniranja i video poziva jedan na jedan.

Pretpostavljamo da će se varijanta s određenim brojem pozivatelja tj. grupni chat s video ili glasovnim pozivima nekako naplaćivati, ali za sada nemamo nikakvih informacija o tome.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI