PRVI NA TRŽIŠTU Kućni internet preko mobilne 5G mreže | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRVI NA TRŽIŠTU Kućni internet preko mobilne 5G mreže

Autor Krunoslav Ćosić

Stiže tehnološki naprednija verzija današnje Homebox usluge

 A1 5G Homebox 2.jpg Izvor: A1 Hrvatska

A1 Hrvatska prva na hrvatskom tržištu donosi kućni internet preko mobilne 5G mreže. Prvi Homebox, rješenje za područja gdje su zastarjele bakrene parice jedina pristupna tehnologija, uveden je 2006. godine i u međuvremenu je više puta nadograđen novim mrežnim mogućnostima i uređajima.

Novom je uslugom na 5G mreži odgovoreno na sve veću gustoću korisnika i njihove zahtjeve za bržim prijenosom veće količine podataka. Ujedno je nastavljen kontinuitet donošenja inovacija na tržište.

A1 Hrvatska ponudit će dvije usluge – premium (koji se sastoji se od vanjske antene i modema te je namijenjen svima kojima treba stabilan i brz pristup internetu) i osnovni koji se sastoji od unutarnje jedinice i predstavlja tehnološki napredniju verziju današnje Homebox usluge.

Premium paket, uz 5G Internet tarifu, čini pouzdana i kvalitetna oprema: Askey vanjska jedinica i Fritzbox 7530 modem koji zajedno osiguravaju najbolji mogući prijam signala te za korisnike stabilnu WiFi mrežu.

Za postavljanje obje jedinice nisu potrebni nikakvi značajni građevinski radovi jer se montira jednostavno. Prilikom instalacije, A1 tehničar će odrediti najbolji položaj vanjske jedinice te instalirati opremu bez dodatnih troškova za korisnika.

Nova generacija Homebox usluge na 5G mreži dostupna je na područjima s dobrom pokrivenošću A1 5G signalom, koja se iz mjeseca u mjesec povećavaju, a dobro će doći korisnicima kojima nije dostupan optički pristup.

 A1 5G Homebox 1.jpg Izvor: A1 Hrvatska

Nova 5G Internet tarifa s premium opremom odnosno vanjskom i unutarnjom jedinicom osigurava pouzdanu, stabilnu i sigurnu mrežu s 1 TB prometa i brzinama do 200 Mb/s. Vanjska jedinica namijenjena je što boljem prijamu 5G signala što znači i kvalitetniji pristup internetu za krajnjeg korisnika na svim njegovim uređajima.

5G Homebox tarifa donosi prepoznatljivu, tehnološki napredniju formu Homebox uređaja i uključuje 500 GB podatkovnog prometa po maksimalno dostupnoj brzini do 200 Mbit/s. Kao i sve ostale tarife iz ponude A1 Hrvatske, mogu se povezati u MOZAIK te kombiniranjem više usluga ostvariti dodatne uštede.

Fiksni pristup preko 5G mreže dostupan je i za sve poslovne korisnike s uslugama 5G Officebox (PRO) i 5G Internet BIZ (PRO). Osim s ovim uslugama, lidersku poziciju u uvođenju novih tehnologija i rješenja A1 Hrvatska je demonstrirala i nedavnom suradnjom s kompanijom DOK-ING. Za istraživanje i razvoj njihovih robota omogućeno im je optičko iskustvo fiksnim pristupom preko mobilne mreže uz prvu primjenu 5G tehnologije u frekvencijskom pojasu 26 GHz.

 Internet (2) Izvor: Cavan Images / Alamy / Alamy / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI