Meta planira isključivanje aplikacije za razmjenu poruka Threads | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Meta planira isključivanje aplikacije za razmjenu poruka Threads

Autor Igor Martić

Ukida se razmjena poruka za korisnike Instagrama

 Instagram Threads.jpg Izvor: Shutterstock

Threads, samostalna aplikacija za izravnu razmjenu poruka na Instagramu, pokrenuta je 2019. godine. Meta (ex Facebook) ukidanjem aplikacije nastoji poboljšati mogućnosti komunikacije u usluzi dijeljenja fotografija.

Predstavnik kompanije Meta rekao je za Mobile World Live da se karakteristične značajke Threads uvode u glavnu Instagram aplikaciju koja je posljednjih godina doživjela porast u korištenju funkcije za razmjenu poruka.

Prema riječima predstavnika Meta vjeruje kako je lakše grupirati usluge i značajke zajedno u glavnoj aplikaciji, a tvrtka će se usredotočiti na poboljšanje interakcije s kontaktima.

 Instagram Threads (2).jpg Izvor: Google Play Store

TechCrunch je izvijestio da će Threads prestati s radom do kraja godine, a upozorenja o tom potezu bit će poslana od 23. studenog 2021. Threads je bio drugi pokušaj tvrtke da stvori samostalnu aplikaciju za razmjenu poruka za Instagram, a uslijedio je nakon lansiranja i brzog prestanka usluge Direct.

Različita izvješća povezuju zatvaranje Threadsa sa širim pokušajem Mete da pojača funkcije razmjene poruka među aplikacijama između svojih usluga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI