ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Navršilo se 20 godina Xboxa | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Navršilo se 20 godina Xboxa

Autor Krunoslav Ćosić

Jedna od najpoželjnijih igraćih konzola obilježava dva desetljeća

 Microsoft Xbox One S.jpg Izvor: simon collins / Alamy / Alamy / Profimedia

Sredinom studenog 2001. godine Microsoft je predstavio svoju prvu konzolu za video igre, originalni Xbox, u SAD-u kao konačni rezultat rastuće zabrinutosti da bi Sonyjeva najava Playstationa 2 1999. kao multimedijskog playera mogla dovesti u pitanje položaj osobnog računala u sektor.

Kako bi proslavio tu godišnjicu Xbox nije samo izdao tematske periferne uređaje već je i besplatno učinio beta verziju načina za više igrača svoje nadolazeće pucačine u prvom licu Halo: Infinite. Nade da će dugotrajna franšiza ponovno pokrenuti prodaju sustava nisu neutemeljene.

Koje su igre kroz 20 godina postale najpopularnije otkrit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite koje su najgore lozinke koje smo koristili u 2021. godini. Tehnologija i hrana sve češće imaju poveznicu - uz Bluetooth, koji je s nama 20-ak godina kao i Microsoftova Xbox konzola, dobit ćete savršeno pečeno meso. Iako je Amerika daleko i nema neke veze s Europom, zanimalo nas je koji su brandovi pametnih telefona najpopularniji u SAD-u. Nema tamo tako puno kineskih mobitela kao kod nas u Europi, ali ipak postoji jedan brand.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI