MERCEDES-AMG PROJECT ONE Zvijezda video igre Forza Horizon 5 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MERCEDES-AMG PROJECT ONE Zvijezda video igre Forza Horizon 5

Autor Krunoslav Ćosić

Igrača zajednica može se radovati nevjerojatnim performansama vozila s više od 1000 KS

 Mercedes-AMG Project ONE Forza Horizon 5 (1) Izvor: Mercedes-Benz AG - Global Commun/MediaPortal Daimler AG

Bliska suradnja između Mercedes-AMG-a i Microsofta omogućit će hiperrealistično iskustvo vožnje s hiper-automobilom u dugo očekivanoj igri Forza Horizon 5.

Na potpuno digitalnom gamecomu 2021., koji se održava od 25. do 27. kolovoza, Microsoftov Xbox Game Studios predstavio je potpuno novu igru Forza Horizon 5 s Mercedes-AMG Project ONE "Forza Horizon Edition" kao zvijezdom.

Virtualni pandan hiper automobila s pogonskom tehnologijom Formule 1 oduševljava razinom detalja i trenutno najvećom vjernošću u digitalnom svijetu. Igrači su uronjeni u hiper-stvaran otvoreni svijet u kojem se stvara pejzaž Meksika. Najavljeno je "nevjerojatno realno" iskustvo vožnje vrhunskog modela iz Affalterbacha.

 Mercedes-AMG Project ONE Forza Horizon 5 (2) Izvor: Mercedes-Benz AG - Global Commun/MediaPortal Daimler AG

Virtualno ubrzanje, kočenje, upravljanje i agilnost kao i aktivna aerodinamika odgovaraju značajkama budućeg cestovnog modela. Ova verzija igre dobila je ekskluzivnu karoseriju koja naglašava njezin jedinstveni karakter i jasno daje do znanja da ovaj automobil neće biti dostupan za kupnju u stvarnom svijetu. Osim “Forza Horizon Edition”, AMG hiper automobil može se, naravno, također konfigurirati u drugoj opremi i bojama.

Također je pomno rekreirana aktivna aerodinamika hiperautomobila. Gaming zajednica se može radovati nevjerojatnim performansama vožnje, više od 1.000 KS snage i (digitalnoj) najvećoj brzini većoj od 350 km/h.

Inače, Mercedes-AMG Project ONE strogo je ograničen na samo 275 jedinica u stvarnom svijetu.

Mercedes-AMG Project ONE | After Work with Lewis Hamilton
Izvor: Youtube

Video igra Forza Horizon 5 bit će globalno dostupna 9. studenog 2021l za aktualne konzole Xbox obitelji, uključujući i Windows PC. Uske veze između Mercedes-AMG-a i Microsoftovog Forza tima rezultirat će daljnjim aktivnostima u nadolazećim tjednima i mjesecima do izlaska igre, a sljedeći nastup zakazan je za IAA MOBILITY ovog rujna na salonu automobila u Münchenu u Njemačkoj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI