Intelligent Automation Platform za pametnije 5G mobilne mreže | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Intelligent Automation Platform za pametnije 5G mobilne mreže

Autor Krunoslav Ćosić

Inteligentno upravljanje bilo kojom mobilnom mrežom donosi razne benefite

 Ericsson uvodi Intelligent Automation Platform za pametnije mreže.jpg Izvor: Ericsson

Ericsson uvodi Intelligent Automation Platform za pametnije mreže. Otvorena platforma za upravljanje uslugama i orkestraciju pružateljima komunikacijskih usluga pomoći će u optimizaciji mrežnih performansi, povećanju učinkovitosti rada i osiguranju unaprijeđenog korisničkog doživljaja.

Proizvod omogućuje inteligentno upravljanje bilo kojom mobilnom mrežom, a nadovezuje se na postojeću ponudu uključujući cloud native dvojnu 5G jezgrenu mrežu te Cloud RAN (Radio Access Network) portfelj. Ericsson Intelligent Automation Platform i paket rApps predstavljaju sljedeći prirodni korak u izgradnji mreže budućnosti.

Rješenje temeljeno na oblaku olakšava umjetnu inteligenciju i automatizaciju kako bi se poboljšale performanse mreže, operativna učinkovitost i korisničko iskustvo. Radit će na novim i postojećim 4G i 5G radijskim pristupnim mrežama i podržavat će različite dobavljače i RAN tehnologije, uključujući namjenski i otvoreni RAN.

 Ericsson sjedište Izvor: Shutterstock

Na sličan način kao operativni sustav koji automatizira rad, resurse i identificira poboljšanja koja treba napraviti u cijeloj mreži, Ericsson Intelligent Automation Platform uključuje RAN inteligentni kontroler koji nije u stvarnom vremenu (Non-RT-RIC) koji upravlja rApp-ovima.

Intelligent Automation Platform podržava inovacije ekosustava omogućavajući programerima da izgrade proizvode putem alata za razvoj softvera. Paket Ericssonovih rApp aplikacija s već dokazanim
mogućnostima bit će dostupan na platformi u četiri domene: učinkovita automatizirana implementacija, liječenje mreže, razvoj mreže i optimizacija mreže. Paket će se nastaviti nadopunjavati u suradnji s kupcima kako bi se stvorio veći izbor za pružatelje komunikacijskih usluga u razvoju njihovih mreža.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI