ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Egzodus tinejdžera s Facebooka | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Egzodus tinejdžera s Facebooka

Autor Ivan Vukić

Događa li se odlazak mladih s najuspješnije platforme?

 Mark Zuckerberg Meta (1).jpg Izvor: Shutterstock

Facebook se odnedavno predstavlja kao Metaverse - to se može promatrati kao pokušaj rebrendiranja nakon više skandala, ali razvoj je također povezan s još jednim ključnim problemom – onim za koji je mreža društvenih medija optužena da skriva od svojih dioničara: egzodusom tinejdžera i mladih koji odlaze s platforme.

Koliko je tinejdžera koristilo Facebook 2012. godine, a koliko u 2021. godini objavit ćemo sutra, a do tada ne propustite iskoristiti priliku za preuzimanje besplatnih igara uz Epic Games trgovine. Pratite li ponovni odlazak na Mjesec? Ako je odgovor potvrdan, onda će vas zanimati kad (najranije) NASA planira ponovo na Zemljin satelit poslati ljudsku posadu. Uz pomoć ovih aplikacija spoznat ćete nježnost, ljubav i strast, a fanovi Lego kockica i Star Warsa doći će na svoje uz novi divovski set.