OLIMPIJSKE IGRE 2024: Samsungov program za Pariz 2024. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OLIMPIJSKE IGRE 2024: Samsungov program za Pariz 2024.

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung se udružuje s velikim brojem inspirativnih globalnih sportaša

 samsung_grid_1x1_8-hd_2.jpg Izvor: Samsung

Sky Brown, Johanne Defay, Madison de Rozario i Jagger Eaton samo su neki od sportaša s kojima se Samsung udružio kako bi predstavio „Otvoreno uvijek pobjeđuje“, temu i program brenda za Olimpijske igre u Parizu 2024.

Porukom se iskazuje uvjerenje tvrtke Samsung da s otvorenim umom svako novo iskustvo postaje značajan uspjeh koji otvara nova gledišta i beskrajne mogućnosti. Poruka će biti središte Samsung programa za Pariz 2024. i predstavit će se kroz različite aktivacije koje će se odvijati prije i tijekom Igara kao i uz pomoć iznimnih sportskih ambasadora tima Samsung Galaxy.

Članovi Samsung Galaxy tima bit će glavni nositelji poruke „Otvoreno uvijek pobjeđuje“ i pokazati tijekom priprema kako Samsung pomaže sportašima i obožavateljima da budu otvoreni za nove mogućnosti zahvaljujući njegovim tehnologijama.

Svaki sportaš u Samsung Galaxy timu, među kojima je britanska skateboard zvijezda i dugogodišnja ambasadorica brenda Sky Brown, zna iz prve ruke da otvoren um vodi do pobjede, u sportu i izvan njega.

 samsung_grid_1x1_83-hd_3.jpg Izvor: Samsung

„Samsung odražava olimpijski duh i omogućava značajno povezivanje, još od svojih prvih Olimpijskih igara 1988. godine“, rekla je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience Business u Samsung Electronics.

„Samsung već gotovo četiri desetljeća unaprjeđuje iskustvo Olimpijskih i Paraolimpijskih igara — podržavajući sportaše“, rekao je Tony Estanguet, predsjednik OI u Parizu 2024. „Dok težimo stvoriti 'široko otvorene Igre' uvjereni smo da će duboko usađeno vjerovanje tvrtke Samsung u otvorenost, kao i njegova inovativna mobilna tehnologija, odigrati ključnu ulogu na Igrama u Parizu 2024. Zajedno ćemo s ponosom uključiti, inspirirati i unaprijediti Olimpijske i Paraolimpijske igre, kako za sportaše tako i za gledatelje.“

Samsung Galaxy tim za Pariz 2024. čini 25 olimpijaca i paraolimpijaca, uključujući britansku skateboardericu Sky Brown, španjolsku prvakinju u badmintonu Carolinu Marin, francuskog skateboarding junaka Auréliena Girauda, američku B-girl Grace „Sunny“ Choi, njemačkog para sprintera Johanness Floorsa i južnokorejsku nogometnu ikonu Sona Heung-mina — s još imenovanja u planu.

 Paris 2024_Team Samsung Galaxy Roster_Final_rev_1440x2715.jpg Izvor: Samsung

Tim uključuje nekoliko sportaša iz nekih od najnovijih sportskih disciplina Igara — skateboardanja, surfanja i breakinga — koje, poput tvrtke Samsung, dijele osnovne vrijednosti otvorenosti uma i samoizražavanja.

Članovi tima su i 15-godišnja skateboarderica Rayssa Leal koja je postala najmlađa Brazilka koja je ikada sudjelovala na Olimpijskim igrama osvojivši srebro u Tokiju 2020. godine. Zatim Yeri Kim, južnokorejska breakdancerica bez granica koja je unatoč oštećenju sluha uspjela zauzeti vrh svoje discipline.

Jagger Eaton (SAD) promiče kulturu otvorenosti uma u skateboardingu, surferi Johanne Defay (Francuska), John John Florence (SAD) i Jack Robinson (Australija) nisu samo žestoki konkurenti na valovima već i snažni zagovornici oceana i klime te paraolimpijci Madison de Rozario (Australija) i Ugo Didier (Francuska) koji koriste svoje platforme kako bi potaknuli dostupnost i inkluzivnost u sportu i društvu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI