3D NAVIGACIJA: Uključite novu značajku u Google Maps | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

3D NAVIGACIJA: Uključite novu značajku u Google Maps

Autor Smartlife

Googleova navigacija je upravo postala puno bolja s novom značajkom

 Google-Maps-3D-navigacija-nova-funkcija.jpeg Izvor: Smartlife

Aplikacija Google Maps ima novu funkciju koja će se mnogima svidjeti - stigla je 3D navigacija odnosno mogućnost pregledavanja 3D objekata kao pomoć u orijentaciji tijekom vožnje.

Nedavne promjene u aplikaciji bile su na meti brojnih kritika, a veliki broj korisnika žalio se da nove boje otežavaju vidljivost tijekom vožnje. Međutim, nova će značajka nedvojbeno biti od velike pomoći.

Mogućnost pregledavanja trodimenzionalnih objekata postoji već nekoliko godina u Google Maps za neke gradove. Sada je ta funkcionalnost stigla i u navigaciju pa korisnici na putu od točke A do točke B mogu točno vidjeti kod koje zgrade ili kuće trebaju skrenuti.

 Kako-se-aktivira-3D-navigacija-Google-Maps.jpeg Izvor: Smartlife

Međutim, 3D navigacija dostupna je samo u zadanom prikazu karte, ali ne i kada je satelitski način rada uključen. Predmeti su sive boje, točne veličine i jednostavnog oblika, a kada zaklanjaju pogled na rutu ili cestu postaju prozirni. Naravno, treba istaknuti da će raditi s različitim stupnjevima uspješnosti i detalja ovisno o mjestu.

Kako aktivirati 3D navigaciju u aplikaciji Google Maps?

Kako biste aktivirali 3D navigaciju prvo morate aktivirati 3D pregled. Dodirnite ikonu slojeva na desnoj strani zaslona, zatim odaberite opciju 3D u detaljima karte. Unesite odredište u polje za pretraživanje i pokrenite navigaciju.

Iako imamo pristup 3D navigaciji čini se kako ova značajka još nije dostupna svima. Google nije oglašavao implementaciju nove značajke pa nemamo informaciju kada će stići na sve uređaje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI