AIRCASH MASTERCARD Kartica za koju vam ne treba niti račun u banci | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AIRCASH MASTERCARD Kartica za koju vam ne treba niti račun u banci

Autor Krunoslav Ćosić

Kartica je primjenjiva na milijunima lokacija – na internetu, u trgovinama, na bankomatima

 aircash_4.11._j.franck-35.jpg Izvor: VUKAS

Spoj aplikacije i Mastercard kartice odnosno kombinacija Aircash mobilnog novčanika i kartice Mastercard dolazi kao Aircash Mastercard kartica i upravo je dostupna ne samo na hrvatskom nego i na europskom tržištu.

Aircash je domaći, hrvatski proizvod za koji je bila zainteresirana i kartičarska kuća Mastercard. Rezultat suradnje je kartica koju za 30 kuna možete kupiti na kiosku Tiska, lokacijama INA-e i iNovina (ne morate ići po nju u banku), a zatim početi puniti odnosno primati novce na nju, iz Hrvatske ili inozemstva.

Možete ju kupiti za internetska plaćanja ako se plašite sa svojom uobičajenom bankarskom karticom plaćati na internetu, a dobro će doći i svima koji primaju novac iz inozemstva te s njom mogu na bilo kojem bankarskom bankomatu podignuti gotovinu.

 Hrvoje Ćosić, Aircash
Hrvoje Ćosić, Aircash
Izvor: VUKAS

Kartica Aircash MasterCard je svugdje primjenjiva poput drugih kartica – ne samo u trgovinama nego i za online kupovinu. Istovremeno je i diskretna tako da nitko ne može znati tko se s karticom koristi.

Nakon kupnje karticu je preko pametnog telefona i mobilne aplikacije Aircash potrebno aktivirati skeniranjem QR koda. Aplikacija se koristi i za punjenje novcem i za provjeru stanja kartice, a omogućuje i razne usluge plaćanja poput parkinga, ENC cestarine, kupnju prepaid bonova za sve hrvatske mobilne telekom operatore, PlayStation bonove… Kartica Aircash Mastercard se može napuniti i gotovinom, kartičnim i bankovnim uplatama te primitkom sredstava na Aircash.

Prilikom plaćanja karticom u cijelom svijetu nema naknada pri plaćanju i nadoplati kartice/novčanika te je bez mjesečnih troškova.

 Aircash pressica Johann Franck 04.11.2021 (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Kartica je predstavljena u Zagrebu kroz panel na kojem su sudjelovali Boris Nemšić, poduzetnik i bivši predsjednik Uprave Telekoma Austrije, Mato Njavro, dekan Zagrebačke škole ekonomije i managementa i Gea Kariž, voditeljica marketinga u Mastercardu, a zanimljivu diskusiju moderirao je Zoran Šprajc.

Kroz 12 minuta prezentacije Aircash MasterCard je predstavio osnivač i direktor Hrvoje Ćosić:

„Aircash je jedina institucija u Hrvatskoj koja nije banka, a koja može izdavati Mastercard kartice. Radi se o prepaid karticama koje su isključivo vezane za Aircash novčanike i stanje na njemu. Znači, koliko korisnik ima sredstava na svom Aircash novčaniku, toliko sredstava može i trošiti. Inovacija je način distribucije kartice prema korisniku jer naš korisnik dolazi na prodajno mjesto poput kioska, pumpe ili dućana, kupuje za 30 kuna neaktiviranu karticu, aktivira je putem Aircash aplikacije skenom QR koda s poleđine kartice i trenutačno je povezuje sa sredstvima na svojem Aircash novčaniku. Naša kartica je aktivna odmah i primjenjiva svugdje. Sigurni smo da uz inovativan pristup koji Aircash Mastercard kartica predstavlja možemo napraviti promjenu na tržištu i u Hrvatskoj i na emitivnim
tržištima gdje poslujemo i planiramo daljnje širenje. Svu potrošnju, određivanje limita, kontrolu potrošnje, korisnici prate u svojoj Aircash aplikaciji i u realnom vremenu.“

 Hrvoje Ćosić, Aircash
Hrvoje Ćosić, Aircash
Izvor: Krunoslav Ćosić

Aircash posluje kao financijska institucija s licencom European Banking Authority (EBA) i Hrvatske narodne banke (HNB) koja je važeća na području cijele EU. Trenutačno s više od 200.000 korisnika te više od 250 milijuna kuna mjesečnog platnog volumena, Aircash se dokazao kao nositelj FinTech industrije u Hrvatskoj, ali i diljem Europe. Slijedom toga, Aircash je postao partner s međunarodnom tehnološkom kompanijom Mastercard te tako stekao status izdavatelja (eng. Issuer) Mastercard kartica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI