PARKING U POLA CIJENE: Gdje, ako se pitate? U Zagrebu te u još 12 gradova | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PARKING U POLA CIJENE: Gdje, ako se pitate? U Zagrebu te u još 12 gradova

Autor Krunoslav Ćosić

Prilikom plaćanja parkinga kroz aplikaciju Aircash vraća vam se natrag na račun 50 posto kuna

  Izvor: Shutterstock

Usluga plaćanja parkinga putem aplikacije Aircash dostupna je u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Vukovaru, Dubrovniku, Rabu, Virovitici, Makarskoj, Karlovcu, Šibeniku, Puli, Novom Vinodolskom i Vinkovcima.

  Izvor: Aircash

Ukoliko u tim gradovima za plaćanje parkinga koristite mobilnu aplikaciju Airdcash, prethodno napunite svoj račun s kunama (možete sami sebi uplatiti iznos), a zatim putem aplikacije obavljate plaćanje parkinga. I nekih drugih usluga, poput plaćanja računa, ENC cestarine, nadoplate prepaid računa na mobitelu ili pak kupnje PlayStation bona za igranje.

Nakon što platite parking u punom iznosu, Aircash će vam uplatiti 50 posto kuna natrag. Parking u pola cijene možete platiti koliko god puta hoćete, a registraciju unosite samo prvi put. Iz Aircasha ističu kako se ne radi o kratkotrajnoj akciji tako da će se ova pogodnost moći koristiti u dužem vremenskom periodu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI