NOVI KORAK ZA X: Bivši Twitter uveo audio i video pozive | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI KORAK ZA X: Bivši Twitter uveo audio i video pozive

Autor Smartlife

Korisnici platforme X moći će kontrolirati tko ih može zvati, ali neke stvari još nisu jasne

  Izvor: Shutterstock

Platforma X uvela je mogućnost upućivanja audio i video poziva. Uvođenje nove značajke vlasnik X-a Elon Musk nazvao je "ranom verzijom video i audio poziva" nagovještavajući da bi to moglo biti poboljšanje s vremenom.

Na platforma X (ranije poznatoj kao Twitter veći broj korisnika danas je nakon otvaranja X aplikacije dobio pop-up obavijest o novim mogućnostima. Sama platforma X također je nagovijestila skoro uvođenje audio i video poziva, ali nije službeno predstavila nove značajke putem svog X računa ili priopćenja za javnost.

Kako bi mogli koristiti audio i video pozive korisnici će ih prvo morati omogućiti u postavkama aplikacije. Ako još nisu dodali "prekidač" za uključivanje u svojim postavkama neće moći upućivati niti primati pozive.

Korisnici će također moći kontrolirati tko ih može zvati. Moći će birati između provjerenih korisnika, osoba koje prate kao i onih kontakata koje imaju u svom imeniku. Međutim, velika je vjerojatnost da ako ste samo "obični korisnik" koji ne plaća pretplatu i samo "visi" na X-u nećete moći nikoga nazvati osim ako ih ne pratite ili ste u njihovom imeniku.

Još uvijek nije poznato je li ova značajka stigla do svih ili kada će stići. Također nije jasno hoće li korisnici koji ne plaćaju Premium pretplatu moći pristupiti audio i video pozivima ili su oni rezervirani samo za one koji plaćaju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI