PLATITE PA 'IXUY': Elon Musk otkrio nekoliko noviteta | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PLATITE PA 'IXUY': Elon Musk otkrio nekoliko noviteta

Autor Smartlife

Novosti se tiču pretplate na nekadašnji Twitter, a sadašnju platformu X

 platforma X (1).jpg Izvor: Rafael Henrique/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Koliki bi točan mjesečni iznos iznosile dvije novonajavljene pretplate i što bi one točno podrazumijevale Elon Musk još nije objasnio. Nakon početka naplate pretplate za korištenje platforme X (bivši Twitter) vlasnik i direktor te tvrtke oglasio se novim informacijama na tu temu.

Elon Musk otkrio je plan uvođenja dvije vrste pretplate, od kojih bi jedna bila jeftinija, a druga skuplja. Obje bi korisnicima dale sve mogućnosti, pri čemu bi prva prikazivala sadržaj bez uklanjanja reklama dok bi pretplatnicima sa skupljim tarifama reklame bile uklonjene.

Koliki bi bio mjesečni iznos tih pretplata i što bi one točno podrazumijevale, ne zna niti otkriva sam Musk.

“Osnovna” X pretplata od 1 $ godišnje već je uvedena za sve nove korisnike na Novom Zelandu i Filipinima, s ciljem “smanjenja broja botova i spam profila”.

Oni novi korisnici koji to ne žele plaćati moći će samo čitati i pregledavati objavljeni sadržaj drugih korisnika, ali ne i "aktivno sudjelovati" odnosno samo objavljivati sadržaj na X platformi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI