AI SE ŠIRI: Microsoft u svoje proizvode integrira Copilot | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AI SE ŠIRI: Microsoft u svoje proizvode integrira Copilot

Autor Krunoslav Ćosić

Korisnici će moći komunicirati s tehnologijom svakodnevnim govorom

 OMB BLOG SURFACE IMAGE.jpg Izvor: Microsoft

Microsoft Copilot je revolucionarni AI suputnik dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi koriste tehnologiju. Koristeći snagu sučelja za chat i velikih jezičnih modela omogućit će korisnicima kroz svakodnevni govor komunikaciju s tehnologijom te inteligentne odgovore i radnje u skladu s kontekstom.

Microsoft Copilot će od 26. rujna 2023. postati dostupan u sljedećem izdanju sustava Windows 11, a dostupnost će se ove jeseni proširiti na Bing, Edge i Microsoft 365 Copilot. Microsoft 365 Copilot bit će generalno dostupan za poslovne korisnike 1. studenog 2023, zajedno s Microsoft 365 Chatom, novim AI asistentom koji će potpuno transformirati poslovne procese.

 OMB BLOG MAIN HERO 16x9.jpg Izvor: Microsoft

Stiže veliko ažuriranje za Windows 11

26. rujna će kroz Windows verziju 22H2 biti značajan korak naprijed u svijetu računalstva pokretanom pomoću umjetne inteligencije, a korisnicima širom svijeta pružit će visoko personalizirano iskustvo korištenja računala.

Unaprjeđenja temeljena na umjetnoj inteligenciji integrirana su u Windows aplikacije kao što su Paint i Fotografije. Ostale nove značajke uključuju više načina za snimanje sadržaja zaslona te razna ažuriranja za Clipchamp, Notepad i Outlook.

Zajedno s Windows aplikacijama, Microsoft web preglednici Bing i Edge također će biti unaprijeđeni pomoću naprednih AI modela koji pružaju personaliziraniju i učinkovitiju online interakciju. Sve te inovacije namijenjene su poboljšanju Windows 11 korisničkog iskustva čineći ga intuitivnijim, produktivnijim i personaliziranim.

Microsoft 365 Chat je dinamični pomoćnik kojeg pokreće umjetna inteligencija. On pristupa vašim poslovnim podacima uključujući e-mailove, sastanke, dokumente, chatove i web informacije. Pruža mnogo više od odgovora na bazična pitanja jer s nevjerojatnom učinkovitošću pomaže korisnicima da riješe složene ili zamorne zadatke kao što su izrada strateških dokumenata ili upravljanje e-mailovima.

 OMB BLOG FAMILY-PORTRAIT CORDLESS IMAGE.jpg Izvor: Microsoft

Designer će pokretati OpenAI Dall.E3 text-to-image model omogućavajući korisnicima da budu kreativniji i pretvore svoje ideje u vizualno primamljiv sadržaj. Microsoft integrira Designer u Microsoft 365 Copilot za korisnike, počevši s Wordom.

Koristeći kontekst dokumenata Designer sugerira vizuale, dajući osobni pristup sadržaju koji je kreirao korisnik. Integracija omogućava korisnicima da dokumente s puno teksta pretvore u vizualno privlačne materijale.

Microsoft najavljuje nove Surface uređaje koji čine savršenu platformu za prikaz nevjerojatnih mogućnosti koje nudi umjetna inteligencija u najnovijoj verziji Windows 11 sustava. Moguće je izvući maksimum iz korisnih AI iskustava pomoću moćnih uređaja kao što su novi Surface Laptop Studio 2, sjajno izbalansirani Laptop 3 Go, prenosivi 2-u-1 Surface Go 4 for Business i vrhunski uređaj za suradnju za hibridni rad – Surface Hub 3.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI