ŠEF ALIBABE: Cilja na potencijal umjetne inteligencije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ŠEF ALIBABE: Cilja na potencijal umjetne inteligencije

Autor Krunoslav Ćosić

Alibaba se ponovno kalibrirati i preoblikovati svoje poslovne prioritete

 Alibaba zgrada sjediste (4).jpg Izvor: alibabagroup

Novi izvršni direktor Alibabe Eddie Wu je, nakon promjene vodstva, prenio zaposlenicima strategiju rasta usmjerenu na umjetnu inteligenciju i korisničko iskustvo, izvijestio je South China Morning Post (SCMP).

Poruka je ocrtala njegovu viziju, a Wu je naglasio da se Alibaba treba prebaciti na pristup kroz umjetnu inteligenciju i staviti kupca na prvo mjesto jer se tvrtka suočava s intenzivnom konkurencijom rivala.

Konkurencija uključuje Baidu koji je prošlog mjeseca postavio cilj učiniti svoj Ernie Bot nalik ChatGPT-u najpopularnijim temeljnim modelom u Kini. Wu je rekao da će Alibaba "ponovno kalibrirati" i preoblikovati svoje poslovne prioritete.

 Alibaba zgrada sjediste (2).jpg Izvor: alibabagroup

Preuzeo je dužnost čelnika diva e-trgovine i izvršnog direktora njegove jedinice za računalstvo u oblaku 10. rujna od Daniela Zhanga, koji je dao ostavku manje od tri mjeseca nakon što je Alibaba najavio da će napustiti svoje uloge predsjednika grupe i izvršnog direktora kako bi se usredotočio na cloud jedinicu.

Nakon što je Zhang izrazio interes za odmicanje od uloge u oblaku, tvrtka je rekla da će upravljati tehnološkim fondom od milijardu dolara za poticanje budućeg rasta, piše Associated Press, a prenosi Mobile World Live.

Alibaba se u ožujku podijelila u šest neovisnih odjela, a u svibnju je otkrila planove za uvrštavanje na burzu svog poslovanja u oblaku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI