KORISNICI ANDROIDA 14: Imat će više kontrole nad svojim 5G iskustvom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KORISNICI ANDROIDA 14: Imat će više kontrole nad svojim 5G iskustvom

Autor Krunoslav Ćosić

Ericsson za sljedeću Googleovu iteraciju OS-a planira naprednije korištenje 5G-a

 Ericsson 5G bazna stanica.jpg Izvor: Ericsson

Network slicing je pojam koji se veže uz samostalne (standalone) 5G značajke kako bi određeni korisnici uzeli određeni mrežni resurs ili brzine samo za sebe. Korisno je to za tvrtke koje ne žele dijeliti mrežne resurse s drugim korisnicima nego uvijek žele maksimalnu brzinu prijenosa podataka ili minimalno kašnjenje signala (latenciju).

Ericsson je iznio planove da korisnicima na standalone 5G tarifama ponudi mogućnost network slicing pristupa na zahtjev kako bi se poboljšale performanse aplikacija na uređajima koji će pokretati Android 14 OS.

 Ericsson network slicing (3).jpg Izvor: Ericsson

Sljedeća verzija Androida 14 će omogućiti da se traženi isječak omogući pretplatniku na zahtjev i za vremenski ograničeno razdoblje na temelju njegove tarife. Ericsson je izjavio da će korisnici Android 14 uređaja imati više kontrole nad svojim 5G iskustvom. Operatorima i razvojnim programerima daje fleksibilnost za stvaranje personaliziranih i fleksibilnih usluga kako bi zadovoljili potrebe svojih pretplatnika.

Karakteristike 5G mreže, uključujući trajanje, cijenu i dostupnost odredit će i omogućiti operatori. „Rezanje mreže“ omogućit će Ericssonov softver jezgrene mreže. Funkcionalnost je na uređaju podržana tehnologijom politike odabira rute korisničke opreme koja omogućuje uređaju da dinamički odabere jedan ili više odsječaka koje će zatim omogućiti operator.

 Ericsson network slicing (1).jpg Izvor: Ericsson

Monica Zethzon, voditeljica Solution Area Core Networks za Ericsson, izjavila je da će funkcionalnost na zahtjev omogućiti operatorima da razviju nove usluge za korisnike što će zauzvrat dovesti do većeg prihoda od 5G-a, piše Mobile World Live.

Android 14 objavljen je u beta verziji ranije ove godine prije pune dostupnosti tijekom sljedećih mjeseci.

 Ericsson network slicing (2).jpg Izvor: Ericsson

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI