NOVE TARIFE: Ako ste štedljivi uživat ćete u idućem mjesecu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVE TARIFE: Ako ste štedljivi uživat ćete u idućem mjesecu

Autor Krunoslav Ćosić

U zagrebačkom tramvaju saznali smo sve o novim tarifama iz Tomata

 Tomato tarife (2).jpg Izvor: Marko Lopac/marko.lopac@qmail.com

Nives Celzijus, Ida Prester, Dalibor Petko i Miro Čabraja bili su putnici posebne ZET-ove tramvajske linije Tomato koja je od Zapadnog kolodvora do Kvatrića napravila krug po Zagrebu, a uz vozača tramvaja glavni je u tramvaju bio Mario Petreković, zadužen za dobro raspoloženje.

Što donose nove tarife iz Tomata saznali smo od Monike Majstorović, direktorice marketinga za privatne korisnike u A1 Hrvatska. Uz novu krilaticu „Ne zanima nas što radiš sa svojim Tomato jedinicama“ saznali smo kako se od sada sve nepotrošene jedinice iz Tomato tarifa prenose u sljedeći mjesec.

 Nives Celzijus (2).jpg Izvor: A1 Hrvatska

Zadržan je popularni koncept jedinica uključenih u tarife, koje su se pokazale glavnim razlogom za izbor brenda kod korisnika. To eliminira proces vaganja opcija raznih tarifa s unaprijed određenim paketima interneta, poziva i poruka pa korisnik jednostavno bira paket jedinica koje pokrivaju sve. Jedna jedinica jednaka je jednoj minuti poziva, jednoj SMS poruci ili jednom MB interneta. Sve tarife, i za prepaid i za postpad korisnike, nemaju ugovornu obavezu.

Tarife za pretplatnike

Taman velika, taman srednja i taman mala nazivi su novih tarifnih modela za pretplatnike. Taman velika sadrži 55.000 jedinica (18,90 eura), taman srednja za 14,90 eura omogućuje 35.000 jedinca dok najmanja taman mala sadrži 9000 i košta 9,90 eura.

 Tomato tarife taman velika srednja mala 21.06.2023.jpg Izvor: tomato

U sve tri tarife je uključeno surfanje na 5G mobilnoj mreži. Obračunska jedinica za pozive je 1 sekunda, za surfanje 10 KB, a naknade za uspostavu poziva nema. Kada se potroše sve jedinice iz tarife cijena 1 minute i 1 SMS-a iznosi 0,07 € (0,49 kn), a cijena 1 MB iznosi 0,01 € (0,05 kn).

Tarife za korisnike na bonove

Za prepaid korisnike koji će obnavljati svoj račun kupnjom prepaid (unaprijed plaćenog) bona tomato je pripremio nešto niže cijene i manje jedinica uključenih u tarife. Opti velika za 14,90 eura uključuje 17.000 jedinica, Opti srednja košta 9,90 eura i uključuje 7000 jedinica dok se za samo 4,90 eura dobije 2000 jedinica.

 Tomato tarife opti velika srednja mala 21.06.2023.jpg Izvor: tomato

Korisnici na bonove koji u Tomato prijeđu iz druge mobilne mreže u sljedećih će 12 mjeseci dodatno profitirati jer će svaki mjesec dobiti dodatnih 1000 jedinica. Svim novim korisnicima koji aktiviraju SIM karticu do 30. lipnja 2023. poklanjaju i 8.000 jedinica dobrodošlice na osnovnoj tarifi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI